minik4550 Selam canim cok balik çekti ilk defa kendim temizleyip kizarttim fakat biraz parçalandı bu hamsi ayiklarken pişirirken birbirine girdi görünüşü kızardı fakat içinin pismeme ihtimali varmidir yada hafif cig kaldıysa bi zarari olurmu
Ece003 minik4550 büyük balık olsa çiğ kalabilirdi ama hamsi çabuk pişer kuzum içi çiğ kalmamıştır merak etme
Aynur47 minik4550 ama ben balik tavasina diziyorum tek tek diziyorum sonra tavayı ters ceviroorum sonra yuvarlak tepsiye dokuorum nar gibi oluyor
Mihriballim minik4550 evet gerçekten hamsi hemen pişer çiğ olma ihtimali yok bence bide dışı güzelce kizardiysa içi kesin pişmiştir stres yapma ☺️ afiyet olsun
minik4550 Mihriballim evet disi cok sert oldu hatta yerken dişlerim acıdı ilk defa böyle balik yedim 🤭
minik4550 Aynur47 ben ilk defa yaptim evde hamsi annem yapıyordu normalde yapmayi bilmiyorum yani ilk defa yaptim
minik4550 Ece003 cok tesekkur ederim gercekten ilk defa yaptim bide böyle birbirine girince görünüşü hamsi gibi durmuyor yani açıklamaya çalışırken hep birbirinden ayrıldılar cunki 😅
minik4550 Mihriballim evet 😅😅 ya henuz daha hissetmedim hareketleri birazda o yüzden endişe ettim aslında hani biseymi olur gibisinden ama içim rahatladı biraz 🥰😅
minik4550 Aynur47 ben hic bisekilde yapmayı bilmiyorum 😅😅😅 bende öğrenirim güzel yapmayı insallah balığı cok seviyorum cunki
Melisabb Altın rengine döndüğünde hamsi pişmiş demektir sen biraz daha pisirip kurutmussun hatta korkma yani pişmiş hamsin 🙂
Ece003 minik4550 benimde ilk deneyimde ortada balık kalmamış gibiydi 🤣inanır mısın şuan en hoşlandığım şey balık ayıklamak
Melisabb minik4550 Bir dahakine daha güzel olur,bende çok korkarak yaptım ilk zamanlar şimdi çok güzel yapiyorum hatta aynı senin gibi pismemistir diye kuruttum hamsiyi 🙂 birbirine girmesi tamamen tava ve kapağınla alakalıdır bence
minik4550 Ece003 😅😅 evet zevkli ayiklamasi ama bizimde fazla bi balik kalmadı ortada 😅 kalanlarda bi garip görüntüye sahipler 😅