HSSvr doee2022 İnşallah hakkınızda hayırlısı. Transferde bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum kan ve hormon değerlerinizi doktorunuz uygun bulduysa transfer için. Güzel şeyler düşünün 😇
boncuklu95 HSSvr merhabalar ben bugün testimi yaptırdım pozitifim Allah’a çok şükür 🤲 inşallah sizlerinde bebisleri tutar sağlıkla kucağımiza alırız
doee2022 boncuklu95 harika haber gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim adınıza. Darısı cümlemize 😇
HSSvr boncuklu95 Çok ama çok sevindim🎉 inşallah devamıda böyle güzel haberlerle gelir😇 inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur. 🙏🏻 🤞🏻
HSSvr boncuklu95 Merhaba 👋🏻 Bugün test günümdü ve negatif çıktı maalesef. Tek embriyom vardı zaten. Sil baştan başlamadan bi kaç ay ara vermek istiyorum. Belki bu dinlenme sürecinde doğal yollardan olur 🤷🏼♀️
doee2022 HSSvr gerçekten çok üzüldüm. Allah yardımcımız olsun. Biraz zihnen ve bedenen toparlanıp yeniden başlamak en hayırlısı sanırım. Olmuyorsa zamanı vardır derler ya inşallah bu çabaların karşılığı bi gün gelecektir. Hepimize duacıyım.
boncuklu95 HSSvr ya şimdi gördüm mesajınızı çok üzüldüm , canınızı sıkmayın herşeyin hayırlısı bol bol dua edin ,Allah tez vakitte nasip etsin inşallah