Gizmooo Selam kızlar ben şubatı bekliyorum 4 gözle biran önce şubat gelsin istiyorum ama zaman geçmiyor sizlerin ne zaman transferi olucak 😍🥰
Pinarr35 Gizmooo ayy ne heycnlii ah ah bende yasadimm auni heyecan ve teslaslari hem cok zordu hem cok yipratici ama smdi ikizlerime hamileyim ilk denemem tuttu cok sukur allah sizede.nasip etsin
Gizmooo Pinarr35 yaa çok sevindim canım benim senin adına hemde ikizleree rabbim bi avazda kurtarsın inşallahh 😍😍😍 Çok zorlu süreçler kuzum ya beklemek çok zor aslında 🙄
Gizmooo Battaniyeli rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah canım benim nasıl varmı bir değişiklik kaçıncı gün embriyosuydu 😊
Pinarr35 Gizmooo evet beklemekk cok zor canimm surekli bi tedirginlik bide benim risk vardi 3 ay hic kalkmadim kanamalarim oldu hep yatmak zorunda kaldm hep bi korku vardi rabbim sizede bu guzel gunleri yasatsinn allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallajh🥰
HSSvr Benimde bugün OPU işlemi yapıldı. Transfer cumartesi olur gibi dedi dr tabi embriyo gelişimine göre netleşicek dedi. 🐣
HSSvr Herkese selam bugün yani pazar günü transferim oldu. Tüm gün yattım. Extra ilaçlar yazdı dr. 19 Ocak beta ölçümü için randevu verdi. 😇
boncuklu95 Merhabalar benimde ayın 3 ünde transferim oldu cumartesi günü test günüm onu bekliyorum , nerlerde yaptırdınız tüp bebeklerinizi
HSSvr boncuklu95 Merhaba 👋🏻 Ben bursa jimer hastanesini tercih ettim. Memnun kaldım şuana kadar. İlgili nazik güzel bir ekip var.🥰 siz nerede yaptırdınız?
HSSvr boncuklu95 İnşallah güzel haberler alırısınız😇 bizlerde hem seviniz hem bizede moral olur. Bol şans 🤞🏻
HSSvr doee2022 İnşallah hakkınızda hayırlısı. Transferde bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum kan ve hormon değerlerinizi doktorunuz uygun bulduysa transfer için. Güzel şeyler düşünün 😇
boncuklu95 HSSvr merhabalar ben bugün testimi yaptırdım pozitifim Allah’a çok şükür 🤲 inşallah sizlerinde bebisleri tutar sağlıkla kucağımiza alırız