Nazli13 Deryayvz bi kac hafta once ogrendik doktor ilac verdi degerin düşeceğini soyledi bekliyorum bende🙏🏻
Ozlem2206 Deryayvz hemen ilaca başlanırsa sorun olmuyor kontrol altında tutuluyor yoksa gelişim geriliği ve erken doğum riskleri olabiliyormuş
Beyzapp Deryayvz ben troid hastasıyım düzenli kullandığım ilaç var dokuz aydır içiyorum zaten düzenli ictiginizde bir ayda değeriniz dusecektir endişelenmeyin🤗
Deryayvz Nazli13 ben geçen hafta özele gitmiştim tahlillerde böyle bir şey yoktu bugün bi tahlil verdim devlette yüksek söylendi 8 haftalığım yarın gideceğim dahiliyeye mutlaka git ilaç kullan dedi
Deryayvz Aysglctn ben görmedim doktor baktı ekranda tahlilde ismi ne diye geçiyor bi bakim e nabızdan
Elif_alya Benim 4,92 çıkmıştı ilaca başladım ekimden beri düzenli kullanıyordum Aralık’ta kan tahlili yaptı doktorun 2.8 olmuş normal dedi halen kullanıyorum ama yine
Deryayvz Ozlem2206 Allah korusun 🥺 şu an 8 haftalığız yarın dahiliyeye gidip ilaca başlatacaklar sanırım 🥺
Deryayvz Beyzapp ben böyle bir şey yaşamadım geçmişte gebelikte oldu sanırım 🥺 ister istemez tedirgin oldum 😒
Beyzapp Deryayvz Aslinda değeriniz normal ama gebelik için bı tik yuksek sadece benimde şu anda 2 lere düştü büyük ihtimalle hamileligim bitince kullanmicam ilacı sizde hamile olmasaydiniz degeriniz yüksek olmayacaktı 🤗
Ozlem2206 Deryayvz aynen canım ilaca başlatıyolar ama her ay mutlaka git aksatma kontrollerine benimde senin gibi başında çıktı bak 6 aydır hep gidiyorum bir sorun yaşamadım sende yaşamazsın inşallah
Nazli13 Deryayvz 2.5 dan yüksek olmamasi gerekiyor demisti doktorum sizinde cok az yüksek cikmis benimde 4 civarındaydı ilaca başlayın duser insallah☺🙏🏻🙏🏻