pusatmom35 [silindi] fetal eko ne oluyor bize çocuk kardiyoloji doktoru önerdi bu gittiğimiz kadın doğum uzmanı ama olduğumuz şehirde yok 5 saat ötede van da varmış 1 -2 ay bekleyelim kapanmazsa gideriz dedik ama . Çocuk doktorunmu yapıyor fetal eko dediğiniz seyi
[silindi] pusatmom35 detaylı şekilde anne karnındayken bebeğin kalbini en ince ayrıntısına kadar inceliyorlar. Perinatoloji doktoru veya kadın doğum doktoru yönlendirmisti
Babylove06 pusatmom35 hiç endişenlenmeyin bunu düşünüp hamileliğini maffeden anneler var biriside ablamdı suan okdr pismanki
pusatmom35 Babylove06 yok valla ambiyotik bant dediler geçen ay şimdi baktı oda kaybolmuş Allah’ın izniyle buda gider canımı hic sıkmıyıcam bidaha bu günlerimi yasiyamiyicam ya
pusatmom35 [silindi] kadın doğum doktorum yönlendirdi ama bana 5 saat uzak şehirde gidip gitmemek arasında kararsızım zaten şuan da yapabilecek bisey de yok anne karnindayken belki de kendi kendine kapanicak
Pinarr35 pusatmom35 evet benmkide.fok.kucuk amaa yinede aklim hep orda allahm.dermansiz dert vermesin🥲
pusatmom35 Pinarr35 amiiin rabbim sağlık versin bebeklerimize gecicek inşallah bana geçen ay başka bi doktor ambiyotik bant var demişti bu ay gittim kaybolmuş canım inşallah bu da gider kaybolur içimizi ferah tutalım
[silindi] pusatmom35 aynen öyle insaAllah bir şey yoktur benim Fetal Eko çektirdiğim doktor çok küçük olduğu için bazen doktorlar olan kemikleri gölgesi olarak görüyor kalbi delik deniliyor demisti öyle bir şey olabilir . İçiniz rahat olsun Allahin izniyle bir şey olmaz
Pinarr35 pusatmom35 insallah canimm insallahh rabbim dermansiz dert vermesin hic bi anneui evladiyla sinamasn
kucukhobby-11 pusatmom35 4mmden küçük delikler kapanıyor benim doktorum öyle söyledi :) 4mmden büyüklerde 1 yaşına kadar kapanıyor
pusatmom35 kucukhobby-11 doktor söyledi ama o an şok olduğum icin aklımda tutamadım resmi var elimde orda da belki mm yazıyordur ama ben anlamıyorum
YrtswnArkn pusatmom35 deliklerin boyutları ve nerede oldukları önemli küçük olanlar genelde 4 veya 5 yaşına kadar kapanıyor benim oğlumda kalp hastası avsd hamileyken farkedildi 3 yaşında ameluyat olduk kontrollerimiz devam ediyor ömür boyu da devam edicek ama gayet sağlıklı elhamdülillah normal çocuklardan tek farkı ki demesek kimse farketmez daha zor kilo aliyorlar 🤍🌺 sağlıkla gelsin İnseAllah Allah dermansız dert vermesin
pusatmom35 YrtswnArkn Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Şükür biseyi yok oğlunuzun. Kalbin aşağısında dedi biraz küçük delik kapanabilir dedi inşallah doğmadan kapanır öyle de doğarsa yapacak bişey yok Allah’ın izniyle tedaviyle kapanır tek sıkıntımız o olsun sağlıkla gelsin inşallah teşekkür ederim 🥰
Mef27 YrtswnArkn merhaba, şu an 29 haftalık hamileyim, bizim de detaylı da kalpte avsd çıktı, kol ve bacak geriliği de var, doktor Down sendromu olabilir diyor, doğar doğmaz ameliyat olmalı diyor, sizde Down sendromu var mı
kucukhobby-11 pusatmom35 muhtemelen küçüktür ☺️ Merak etmeyin hiç hamileliğinizi gergin geçirmenize değecek bir şey değil