lavitaebella dlaragur aynı durum bende de var. 52yle kaldım 26.haftadayız ve 10 kg almışım. Bundan sonra daha sağlıklı olur inşallah hepimizin.
dlaragur lavitaebella inşallah 😅 ya aslında zayıf hamile kaldığımızdan göze batmıyo ama 10 kilo dyince bi şok oluyo herkes nasıl yani der gibi 🙁 halbuki insanlar bu kilonun daha da üatüyle hamile kalıyo 😕
Wervealparslan Sukranerolkaradag hersey yolunda çok sağlıklı bir bebek olduğunu söyledi 3 hafta sonra kendi dokktoruma gidicem tekrar sorucam ilk gebeliğim bende çok hakim değilim açıkcası ondan dolayı merak ettim genel durum nasıldır diye
Kirmiziasli goncacan olması gereken son ayda kilo alımının durması... en hızlı kilo da 24-28 hafta arası alınıyor... şeker ve tuz tüketimini sınırlandırmak ve her önümüze geleni yemememiz gerekiyor.. ideal kilo alımı toplamda 10-14 arası... üzerine aldığınız kiloları kendinize alıyorsunuz...
Zhrnc goncacan kilo alımı durmaz bence :) Ben 38deyim hala alıyorum Ama totalde 10 kilo aldım şuana kadar
Papatyamoms Diyetisyenlerin dediği kadarıyla, ilk 3 ay max 1-2 kg 2. 3 ay haftada ort 450-700 grm / ort 7 kg normal 3. 3 ay haftada 450 grm almak / ort 5 kg normal Yani aslında son ay daha cok alinir degil düzenli alınıyor.Totalde 12-14 e gore hesaplanmis