goncacan Merhabs herkese ben 6aylik hamileyim ve 9kilo aldım merak ettigim son 3ay kaç kilo aldınız? Herkesin dedigi gibi son aylar daha mi çok aliniyor yoksa son aylarda kilo alımı duran var mi
Kubrabenal goncacan ben ilk 5 ay her ay 1 kilo aldım. 6.aya girdim sapıttı durumlar. 😣Suan 16 kilo aldım cuma doğumum var.. 🎈
Frida 35 haftalığım 19 20 kg aldım ama hiç dikkat etmedin bulantı, kusma, tiksinme de olmayınca yağ gibi gitti muhtemelen bi 3 4 kg daha alırım 😁
Reyhanazra 34 haftalık hamileyim sadece 2 kilo aldım 18 aylık oğlumun peşinde koşturmaktan dinlenemiyorum bile 😢
Hanif goncacan 8. Aya kadar 10 kilo almıştım ama sonrası haftada bir gibi bişey oldu 😁😁🤦🏻♀️ 38. Haftadayız 15 kilo aldım Doğuma kadar 1-2 kilo daha alırım 😎😎
begumge goncacan ben de 6. Ayda 10 kg almıştım şimdi 11 kg dayım bebeğin kilosu 2 kg oldu ama benimki azaldı. İştah falan kalmadı zaten.
Ecrininannesii Ben 6.ayimi bitirdim az once geldik doktordan 1.5 kilo almisim 1 ayda toplamda 4 kilo aldim insAllah 10 kiloyla kapatirim
ElifKarata goncacan kesinlikle bünye meselesi canm 27. Haftama kadar 7 kılo aldım şuan 35. Haftam 10 kılo aldım toplamda Doğuma kadar 2 kılo daha alsam 12 kıloyla kapanış olur insallah 😇😘😘😍
dlaragur 26. haftamdayım 10 kilo aldım, herkes 2-3 kilo alırken ve ben gluten hastasıyken nasıl 10 kilo aldım hala çözemedim 🙈 gerçi 51 le hamile kaldım, doktorum zayıf hamile kaldığım için sorun olmaz diyo ama düşündükçe veremeyeceğimden korkuyorum 🙁
lavitaebella dlaragur aynı durum bende de var. 52yle kaldım 26.haftadayız ve 10 kg almışım. Bundan sonra daha sağlıklı olur inşallah hepimizin.
tco goncacan son aylarda cok aliniyor. 28. Haftama kadar 8 kilo almistim suan 34 teyim 12 kilo ile devam ediyorum 🤦🏻♀️ Bu gidisle 15 ile kapatirim