Belguzar123 Kahveli Sssna bireylulmeselesii Raem Nergizzzz bireylulmeselesii Seherdmrkl bigunanneolucak gulayoz gulayoz Sssna User1244 User1244 Xyztt Smaersn Evet hanim kardeşlerim hamilelik testinde cizgi göremeyenler olmuştu ben sabahi beklemeden erken gebelik testini yaptim ve aninda sonuc [](https://) https://www.hizliresim.com/4qoi82s
bireylulmeselesii Ayrıca ben hamile olduğunu öğrendiğimde ovulasyon testi de yapmıştım. Her zamankinden köyü ama sizinkinden silik çıkmıştı 🥰
Belguzar123 bireylulmeselesii dariai benim başima artik inşallah bende boyle analata bilirim Bana da nasip kismet olur amin ❤️🌺
Seherdmrkl Belguzar123 bence sabahı bekle. Ben de adetten iki gün önce yaptım bas bayağı negatifti adetim geçti ertesi gün yapınca ikinci çizgi silik çıktı hamileymisim. Doktora anlattığımda adet geçince daha net çıkıyor demişti bana. Sen de öyle yap rabbim Gönlüne göre versin inşallah hamilesindir canım
Sssna Belguzar123 ben hamilelik testinde göremedim canım. Bende ovulasyon testi ile öğrenmiştim. Adet günün 2-3 gün geçerse ovulasyon testi çok koyu oluyor. Bem adete 3-4 gün kala öğrenmiştim benimde testim seninki gibiydi
Xyztt Var gibi görünüyor, ben de önce ovulasyon testinde öğrenmiştim bu sekilde, kan testi verirseniz kesim cıkar :)
Smaersn Belguzar123 bende adetten 5 gun once ovulasyon testi yaptim cok koyu cikti ertesi gun bidaha yaptim cok koyu cikti arkasina hemen gebelik testi yaptim silik cizgi cikti kan verdim hemen ve hamileyim yani ovulasyon testi hic olmadigi kadar koyu cikiyorsa eger hamile olablirsin bende internetten baktim cogu kisi ovulasyon testi ile hamile oldugunu anlamış
Sssna Belguzar123 yaaaa canım çok çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Dediğm gibi geç döllenme olduğu için çizgi koyu değildir ben öğrendiğimde 60 dı 🤭 yarın kan ver sende sabahtan
Kahveli Belguzar123 Cok sevindim senin için 🥰 Hayirli olsun inşallah saglikla büyüsün 🤲💕 ilk attığında gercekten hic bisi görmemistim ben belki fotoğraftan kaynaklıdır bilmiyorum 🤭
Seherdmrkl Belguzar123 ayyy canım benim çok çok sevindim hayırlı olsun 😍 Rabbım Sağlıklı hayırlı güzel hamilelik ve evlat nasip etsin inşallah. Sabah hemen kan ver 🌸
bigunanneolucak Belguzar123 canım o test negatif daha oncede yapmıştın bu testten yine aynı şey söylemiştim kan verdiğinde negatifti hatırlar mısın bilmiyorum. artı işareti olması gerekiyor sende tek cizgi var