Ezgis54 Ben bu prilami ictim içeli sanki daha çok midem bulanıyor ya böyle ters etkisi olan oldu mu acaba? Ya da şuan tam bulanti haftasinda miyim ilaç kesmiyor beni icim dışıma çıkıyor zoferde yazmadi doktorum 9+3üm ama içmesem nasıl bir halde olurum
Asyamm21 Ezgis54 2gebeliğimde bulantılı geçti oğlumda daha ağırdı su içsem kusardum gece yatmadan 2 sabah aç karnına 1aldım bulantım kesilmedi ama iştahım açılmıştı
Liyalina Ezgis54 banada ters etki etti biraktim onu kullanınca gunde 6 kez rahar kusuyordum atmayinca 3 kez prilam yüzünde 5 kilo verdim kusmaktan bence sizeee ters etki etmisse birakin
Laleozkan_09 Ezgis54 canım sabahları içemiyor isen gece yatarken iç. Bana iyi geldi ben 6 aya kadar hep mide bulantısı yaşadım
Ezgis54 Askiletotomsu etki edenlerde var burda daha önceden de sormuştum ama maalesef bana etki etmedi serum yedim daha dün akşam. Cok fenayım çok artık ne hissedecegimi bilmiyorum
Ezgis54 Asyamm21 bende su hiç içemiyorum ki mide bulantisindan ya bunla bas etmenin yolu yok mudur anneme geldim kac gündür burdayım ne yemek yapabiliyorum ne başka bisey çünkü
bsraaktan Valla ben gece yatarken 2 tane birden içiyorum ertesi güne hiçbişeyim olmuyor böyle deneyin kızlar bende çok işe yaradı şuan 12 haftadayım ilacı bırakamadığım için bulantılarımın geçip geçmediğini bilmiyorum.
Ezgis54 bsraaktan bende gece 2 tane kullanıyorum zaten baktim geçmedi doktor sabah da 1 tane daha yutabilirsin dedi 1 haftadır o şekilde kullanıyorum nerdeyse ama bana mısın demiyor
Ezgis54 Askiletotomsu 8 haftalikken başladım ilaca şuan 9+3 üm. Ama 7 8 gündür kullanıyorum hiç etki etmedi
Ysgl26 Bazılarında işe yaramıyor ilaçlsr malesef. Doktorunuz ilacı değiştirsin ya da dozunu arttırsın
Ysgl26 Askiletotomsu zofer diye bişey demedim. Zofer ağır bi.ilaç kemoterspi hastalarına verilir ve gebelerde sakıncalıdır. Ben prifemyn dr. Kullanıyorum mesela. Pirlamın yeni versiyonu. Ya da ptila ı 2 yutuyorsanız 3 e çıkarın dozu
Ezgis54 Liyalina kesmeyince bunu düşündüm acaba ters etki olabilir mi diye simdide korkuyorum kesersem daha kötü olur muyum diye yarın denesem mi acaba
bsraaktan Ezgis54 dün gece denemek için içmeden yattım sabah kalktım ve bulantım yoktu 12. Haftaya yeni girdim çok sevindim inşallah geçmiştir bulantılarım😂
Laleozkan_09 Ezgis54 ben sadece sabahları içiyordum sonra da hemen yatıyordum uyuyordum iyi geliyordu.