Ilayda1 Rabbim pozitif doğum hikayemi yazmayı nasip etsin inşallah Bilinmezliğin içindeyim herşey yarın belli olacak küvöz süreci felan. Çok gerginim bukadar erken beklemiyordum. Duanızı eksik etmeyin
gamzecapanoglu Ilayda1 sağ salim kucağınıza alın inşallah 🤲 açılman falan mı var neden erken alıyorlar ?
yigitegenin_annesi1 Ilayda1 sağsalim kucağina almak nasip olur inşlah neden bu kadar erken helmek istiyor miniğin
twinsmommmm Ilayda1 yarın güzel sağlıklı haberlerini alırız inşallah canım benım 🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla kucagına alırsın inşallah yavrunu🙏🏻 Belkı de küveze bıle girmicek içini gönlünü ferah tut,güzel düşün 🙏🏻🙏🏻
Funday35 Ilayda1 Rabbim şifa versin tek nefeste kurtarsın inşallah yavrunu da sağ salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 Doktor kesin küveze girer dedi mi canım ? Benimde erken doğum riskim var 35 haftalığa bile gelsek yeter dedi illa küveze giriyor mu
Ilayda1 gamzecapanoglu Valla herşeyim normaldi canım 1 hafta içinde yüksek tansiyon çıktı idrarda protein kaçağı çıktı enfeksiyon çıktı suyum azalmaya başladı herşey üst üste gelince mecbur doğuma almak zorunda kaldılar
ZZeynepP1903 Hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim. İnsallah bebegınıze sagl salim kavusursunuz, içinizi ferah tutun. Erken olma sebebi nedir canım?
gamzecapanoglu Ilayda1 ah çok geçmiş olsun. Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Güzel haberlerini bekliyoruz ❤
11annebebek Ilayda1 bende aynı durumdayım her an herşey olabilir gebelik zehirlenmesi geçiriyorum tansiyonunuz kaç şuan ve protein değeri kaç çıktı
Sumeyye67 Ilayda1 protein kaçağınz kaç çıktı bende aynı sorunları yaşıyorum tansiyon ve protein kaçağı 😏
Ilayda1 Funday35 Girmeyede bilir taabi ama testlerden geçecekmiş birde emme refleksine bakacaklarmış kan şekeri çok önemliymiş birde vücut ısısını dış ortama adapte etmek de zorlanabilirmiş Eğer herşeyi güzel çıkarsa almayabiliyorlar
Sertbas41 Ilayda1 rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 Bende 34+3 haftalığım bugün sancım çıktı bende çok merak ediyorum nasıl bir yol izleyeceğini fırsat bulursan muhakkak haber et çok merak ettim sayfayı takip ediyorum haberdar olmak için ☺️
Nazarozcan Ilayda1 canım niye bu kadar erken aliyolar doğuma neyin var bebek kaç kilo sezeryenmi olucan
Ilayda1 Nazarozcan canım herşeyim normal gidiyordu normal doğum istiyordum ama maalesef bebeğimde bir anda gelişim geriliği başladı ve beraberinde birçok sorun daha oldu artık mecbur erken doğuma almak zorunda kaldılar. Evet sezaryen olacam
ZZeynepP1903 Ilayda1 olmaz mı benim de erken dogum riskim var hergün diken üstünde beklıyorum gelıcek mi bise olucak mı diye. Allah gönüllerimizi feraha kavustursun 🤲🏻
Nazarozcan Ilayda1 cnm Allah’ım sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Allah bir Ağrı’da kurtarsın inslh bebeğin kilosu kaç cnm🙂🤲