Seyma_ck Elissar ne güzel son zamana kadar taşıyabilmişsiniz.Dediğiniz gibi ne yapılırsa yapılsın vakti gelince gelicek kolay bir doğumunuz olur inşallah😇
2melekannesi_ Mervexxxx benim kilosu biraz fazla çıkıyor ondan korkuyorum bekledikçe zorlaşır diye ama hayırlısı bakalım inşallah kolayca sağ salim doğumlarımız olur
Mervexxxx 2melekannesi_ kaç kilogram ki malesef doktorlar hiç rahat bırakmıyor.. stres yapmayın Allah bi yolunu verir. Ben şimdi yine gebeyim benimde 35. Haftaya girdi
HanifeArslan alminakahveci 40+3 belirti yok. Dun doktorum perşembe gel yatış yapalm 41 beklemiycez dedi. Ne sanci ne agri var şuan. Sabahtan beri de yapmadığım hareket kalmadı sirf kendi sancimlA gelsin diye
2melekannesi_ Mervexxxx 1 hafta önce 3600dü şimdi bilmiyorum 40 hafta bitiyor doktor suniyle başlatırız dedi de suniden sezaryene döneriz diye korkuyorum 😔 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻
Artteacher Ben de 40+2 deyim ne sancı ne açılma hiçbir şey yok maalesef pazartesiye kadar zaman verdi doktor oldu oldu olmadı yatışım yapılacak artık suni sancıyla getirecekler . Ünşallah o zamana kadar kalmam da normal kendi sancım olur doğururum.😊