minik4550 Aslihangktg_38 doktorunuz herhangi bi tahminde bulmadığı acaba ama kız sanki bende 13+3 te gidicem cinsiyet söylemez mi acaba
Lgorhan minik4550 ben 13+1 de gittim tahminde bulunamıyorum genelde erkek bebekler bu haftalarda gösterebilir ama sende göremiyorum 16. Hafta da gel hem AFP testi yapılır hem cinsiyeti öğrenirsin dedi
Lgorhan minik4550 2li tarama testimizin değerleri iyi çıktı risk yok dedi AFP testi 16-20 hafta arası yapılıyomul omurga hastalıklarına beyin ve kafatası hasarına bakılıyormuş
ipekveatlas Aslihangktg_38 ya ben anladığımdan değil ama benim oğlumun kafa yapısı cok farklıydı ve karnı dümdüzdü. hangi kız bebek ultrason fotoğrafına baksam kız bebeklerinin göbekleri yukarı doğru oluyo ve kafa yapıları daha farklı duruyo
tugbaacng Aslihangktg_38 ben bir sürü çikolata yiyip gittim hareketli olsun diye, açmadı bacaklarını uyuyor dedi doktor. Şakasına karnımı sallasam hareket eder mi dedim, doktor iki parmagıyla bir iki kez hafifçe karnımı salladı, hemen açtı bacaklarını 🥰
Aslihangktg_38 tugbaacng benmki çok hareketliydi ama bacaklarını açmadı o yüzden tahminde bulunmadı bile
Sevilesi Aslihangktg_38 ben erkeğe benzettim canim ama daha çok erken bacak arası gözükmüyor 😂😂 ben 26 haftaligim şuan 23. Hafta da öğrendim bebisimin cinsiyetisinii
Demetserhat0803 Bebeğin başı sağ taraftausa erkek soldaysa kizmis böyle bişey duydum doğrumu acaba 😂🥰