tugbaacng Aslihangktg_38 canım, bunda doktorun bile bir tahminde bulunamaz. Bebeğin bacak arasının görünmesi gerekiyor.
minik4550 Aslihangktg_38 doktorunuz herhangi bi tahminde bulmadığı acaba ama kız sanki bende 13+3 te gidicem cinsiyet söylemez mi acaba
Aslihangktg_38 Usenmezz99 fakülteye gittiğim için doktor birşey demedi genelde demiyorlar devlette ve doktorda tahminlerini
tugbaacng Aslihangktg_38 ben bir sürü çikolata yiyip gittim hareketli olsun diye, açmadı bacaklarını uyuyor dedi doktor. Şakasına karnımı sallasam hareket eder mi dedim, doktor iki parmagıyla bir iki kez hafifçe karnımı salladı, hemen açtı bacaklarını 🥰
Mavisinannesi2 Aslihangktg_38 %50 kız %50 erkek kankim doktorunun demediğini biz nasıl diyelim kuzum inanma herkesee bende bu tuzağa düştüm hep erkek dedi burdakiler ama kıza benzetiyorlar doktorlar😅😅
Aslihangktg_38 Mavisinannesi2 hahaha olsun bie umut özele gitsem kesin öğrenirim ama devletteki doktorlar tahmin bile vermiyor 13 haftalığıö ilk defa bugün gördüm bebeği
Lgorhan Aslihangktg_38 13 haftalıkken gittik belli değil dedi haftaya 16 haftalık oluyo tekrar gidicem ama merakten duramıyorum ilk bebeğim 😃
Aslihangktg_38 ipekveatlas 😀😀😀😀 benm oğlumda benzemiyor benm oğlum 8 haftalıkken herşeyi çok netti 11. Haftada öğrenmiştim
ipekveatlas Aslihangktg_38 ya ben anladığımdan değil ama benim oğlumun kafa yapısı cok farklıydı ve karnı dümdüzdü. hangi kız bebek ultrason fotoğrafına baksam kız bebeklerinin göbekleri yukarı doğru oluyo ve kafa yapıları daha farklı duruyo