sydv YelizMami tulum şapka eldiven nakışlı esmer_nakış isimli bir instagram sayfasına yaptırdım kargo dahil 50 liraydı 55 olmuş sanırım bence çok uygun ☺️
melikeguneyozalp YelizMami piremsesce Ederim etmez olur muyum. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütebilmenizi nasip etsin. Hayırlı mübarek bir evlat olsun inşallah. Rabbim acısını göstermesin.🌸
sydv YelizMami ben daha 2 hafta önce yaptırdım 50 liraya sonra burdan bir arkadaş sormuş 55 demişler ☺️
Orhnhlhsn A1907 instagramda mell_tasarıma bak canın m ben orda yaptırdım çok güzel oldu 10 lu takım 150 tl
Polikistikanne ZeyooZ ahşap kapı süsü isterseniz ben neslinin_eli sayfasına yaptırdım 160tl iki isim. Arkadaşımda hobisim_design_ sayfasına yaptırdı 120tlye ☺️
sydv YelizMami doğru olabilir hiç o aklıma gelmedi ☺️ Yalnız bebe mavisinde anlaşamadık kendileriyle turkuaz gönderdiler takım olduğu için çok sorun etmedim ama göndermeden fotosunu gönderiyorlar yapılınca ☺️
YelizMami sydv evet atıyorlarmış resmini çok mu turkuaz nasıl duruyor bende bebe mavisi istedim ama bana da turkuaz gibi geldi
Milaveannesi YelizMami şeker tadında tasarımlar var instagramda çok farklı ve şık ürünleri var ordanda bakabilirsiniz
Adakus YelizMami ben instagram dan minikonsept diye bi sayfa var ordan tulum seti yaptırdım 65 tl ye bide kendime de sabahlık yazdırdım arkasına birlikte 165 etti oraya bak istersen çok cici şeyler var kapı da ödemeli bide
gonulcelen YelizMami nevresimbebek diye bir sayfada yaptırdım 10 lu hastane çıkışı mendili bile işlenmiş 125 tl idi
Vdk YelizMami instagramdan minikonsept sayfasından sipariş verdim. Kanatlı ve isimli 10 lu hastane çıkışı. Henüz elime ulaşmadı çoksıra olduğu iöin sncak fiyatı 160 tl