YelizMami Yaptıran ? Nerde yaptırdınız ? Ne kadar a ? Memnun kaldınız mı? İnstagram da bir çok sayfa var ama fiyatlar değişiyor hep teslim alan yaptıran lar ilgilenebilir mi acaba bilgi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden ❤️🤗🙏🏻🤰🏼
Ezoveannesi YelizMami merhaba angelbtk adlı sayfaya isimli 120tlye yaptırdım teslim aldım gayet güzel 6 iş günü içinde teslim ediyorlar.
Sedefcann08 YelizMami isim_tasarim kesinlikle.tavsiye ederim ben yaptirdim cokta memnun kaldim.kanatli.nakisli model
Ezoveannesi Linaaa instagram angelbtk diye bir sayfa güzel gecelik ve taçları var onun için takip ediyordum ama kanatlı tuluma nasip oldu isimli ve isimsi seçenekleri var
Hcrksk Angel butikten yaptırdım.hem kanatlı hem de tavşan tulum.piyasadakilern hepsi zaten angel butikten kopya çekip yapanlar.kalitesi tartışılmaz.takı yastığımızı da oraya yaptırdık😌
Hcrksk YelizMami açıkcası biraz tuzlu.mesela kanatlı tulumunun piyasadakilerle alakası Yok.tavşan tulumun kuyruğu kocaman bir ponpon.ben 2 tulum 1 takı yastığını 350 tl ye yaptırdım
sgenc Busraayaz kombikbebek sayfasındakileri bende beğendim fiyatlarda uygun. 3 iş gününde gönderiyorlarmış. sipariş vermeyi düşünüyorum. siz aldınız mı? memnun kaldınız mı?
mer_ve @YelizMami ben minilolabutikten yaptırdım instagramda var internet sitesi de mevcut takı yastığı tulumu beresi eldiveni örtüsü 180 tl ve çok güzel kaliteli bir ürün memnunum.
YelizMami Hcrksk baya pahalı mış ya kayınvalidem çok gzl hastane çıkışı almış ben resim cekimi için istiyorum sadece o yüzden tulum şapka ve eldiven alıcam
Polikistikanne İnstagramda melltasarim’a yaptırdım. Tulum-şapka-eldiven-battaniye 110 😇 battaniye istemezseniz 60
Pnrkskn İnstagramda pamuku_ sayfasına yaptırdım o kadar güzel kumaşı var ki yumuşacık ve kaliteli. Şapka eldiven tulum şeklinde geliyor
sydv YelizMami tulum şapka eldiven nakışlı esmer_nakış isimli bir instagram sayfasına yaptırdım kargo dahil 50 liraydı 55 olmuş sanırım bence çok uygun ☺️