cute12 cyln_hnm Hiç hıçkırk aklıma gelmemişti 🤗 belki de minik meleğim küçük bedeniyle annesine burdayım diyordur
Bebegim000 Mimik aynı durumdayız bizde hiç kutlamayız bende bekleyeceğini sanmıyorum ama hayırlısı bakalım 🥰
Busra-61 Zmervetk benimde aynı 31+5 ye gitmiştim 1700 gramdı ve normal seviyede kilo aldığı için sorun değil dedi doktor cünkü genetik faktörler var bende minyonum cünkü
Bsradogn ozgese-s birazda ağırlaştıgimiz için de oluyor tatlım o ağrılar. Ve vücut kendini doğuma hazırlıyor. Aynıyız seninle ☺️
Esrakaya12 Bizde 34+1 olduk kızımda 9 gün kadar gelişim geriliği var birde makat duruşuyla duruyor doktorum artık dönmez o yüzden kabaca 5 hafta sonra sezaryen olursun dedi heyecanla bekliyorum 🥰
SuY Edanurkeles benim uyku problemleriyle geçiyor resmen gece olsun istemiyorum 😕 onun dışında ben kaşık ağrılarım oluyor ara ara He bide Tuvalette bol vakit geçirmeceli geçiyor 😃
Hfk25 35+4 olduk oğlumla 5 şubat tahmini doğum tarihi ama şimdiden yalancı sancılar kasılmalar başladı bi an önce kucağıma almak istiyorum
cute12 diyetsare yürüyüş yapıyor musunuz? Şu aralar yürüyüş yaparken vajinamda baskı hissediyorm normal mi diye merak ettim
Hcrklk123 Mamasita benimde 20 şubat dedi dr.ama sezaryen bekleyelim dedim iki gün 22.02.2022 olsun diye bence sizde bekleyin derim sıkıntınız yoksa güzel tarih
Mamasita Hcrklk123 aynısını bende eşime dedim 😂😂😂 ama sabırsızlıktan beklemek istemiyor 10 sene sonra çocuğumuz olacak aşırı heyecanlı ona kalsa bir hafta erken alalım 😂😂😂
Hcrklk123 Mamasita Hayırlısı ile sağlıcakla kucağınıza alın ikizlerinizi😌😌10 sene deyince şimdi ben bile heyecanlandım cinsiyetleri ne peki☺️
cute12 diyetsare doktoruma yazdım bebek aşağı iniyordur korkacak bir şey yok yürümeye devam et zorlarsa yürüme dedi . Belki size de faydası olur 🤗
Denizz1996 Ben 33 oldum bugun kontrole gittim nst istedi doktorum nst de hafif ağrı var su iç bol bol dedi 2 hafta sonra gel dedi 😔
Yigitsmommy 32+4teyiz biz 1850 gr meleğim🥰gün de bir iki kere yaklaşık 15 dakika aşağı tarafta pıt pıt atışları oluyor siz de bu tarz bir durum yaşıyor musunuz