Morprenses Benim doktor artık kan tahlili falan bakmıyor istemiyor sizde de öyle mi ? Bi sorunum yoktu ama yine de bakılmalı mı bilemedim
Mimik Bebegim000 ayyy bizim de 14 subat🤭🤭🤭 Esim nefret eder o gunden… Kizim 14 sunatta dogarsa 🤣🤣🤣 lets party🤭🤭🤭 Ama kizimin okadar bekkeyecegini sanmiyorum…
Bebegim000 Mimik aynı durumdayız bizde hiç kutlamayız bende bekleyeceğini sanmıyorum ama hayırlısı bakalım 🥰
beatiful_25 BabyLoveeee 18 Şubat gözüküyor bizimde 33+4 teyiz çantalarımız hazır bebeğin kıyafetleri yıkandı utulendi sadece evin genel temizliği kaldı onu da 35 den sonra yapmayı planlıyorum Allah nasip ederse 🤗🌼
Ervalii Maaaile ne siz sorun ne ben soyliyim yaşayıp görmek en guzeli gibi sabir abidesi olmaya hazırlanın 😄
Edanurkeles SuY zor uykusuzluk sırt ağrıları mide yanmaları 😭 zaman da geçmek bilmiyor.Sizin nasıl gidiyor ☺️
SuY Edanurkeles benim uyku problemleriyle geçiyor resmen gece olsun istemiyorum 😕 onun dışında ben kaşık ağrılarım oluyor ara ara He bide Tuvalette bol vakit geçirmeceli geçiyor 😃
mervebuglemtkn Bbilgi ben bir epidural prenses doğum dedikleri doğum şeklini birde sezeryani soracağım bazen yargiliyorlar korktugumu söyleyince ama ben çok korkuyorum bir yerlerimizin kesilecek dikilecek olma düşüncesi beni korkutuyor 😔 az bir zaman var nasıl olacak bilmiyorum buraya yazıyorlar pozitif doğum hikayem diye çok hevesleniyorum inşaallah bende öyle yazarım öyle moral olurum tüm doğum yapacak annelere diyorum
Anesliina Cansucandar-2207- ahaha yok hep düşünüyordum da şu zamanlar ağırlaştım falan ya halim yok gözüme büyüyor onda maximum seviyede tekrar tekrar düşünüyorum 😂
cute12 33,34,35 haftalarında olan arkadaşlar ben uzanınca sol yanımda kalp atışı gibi damar attığını hissediyorm ve bu çok şiddetli oluyor. Sizlerde de öyle oluyor mu peki ? Bazı zamanlar bu pıt pıt atış uykuya dalmamı bile engelliyor
Cansucandar-2207- cute12 bendede oluyodu doktor hıçkırik dedi korkulcak bisey yok anlamsız ama bisey yiyip icmemesine gore hickirik tutmasi ben cok garipsemiştim🤣