FNG Ezram2121 aynıyız sizinle 30. Haftada gittigimde doktor ters dönmez gibi konuştu sizde öyle bir durum var mı acaba ilk çocugum normal istiyorum inşallah olur 🤲🏻🤲🏻Perşembe tekrar kontrolümüz var bakalım
Ezram2121 FNG Allah yardimcin olsun normal ters dönmesi banada dedi suan tam doğum pozyonda korkma inşallah normal doğum olur allahin izniyle
smyr_na 34+1’iz. 14 Şubat doğum görünüyor. Heyecan basıyor düşündükçe. İlk hamileliğim.. 26.haftadan beri erken doğum riskinden dolayı yatıyorum. Allahım sağlıkla, zamanında kucağımıza almayı nasip etsin kızımızı🙏🙏 Adını Lina koymayı düşünüyoruz.. 🦄🧚♀️
Ezram2121 smyr_na bende istiyorum 14 şubatta zati benim doğum ilk iki çocuğumda 39 haftalık doğdu inşallah buda böyle olur
BabyLoveeee smyr_na aminn benimde kız ismini Almila koyacağız,benimde ilk ama doğumdan çok korkuyorum her türlüsünden🤣günler geçmese mi demeye başladım😁
Kumsallina95 smyr_na sağlıkla gelsin bend 31 haftaligim Kumsal Lina bizim kızın adida ablası kumsal koydu ben Lina ,🤣🤰✌️
GizemNurKara Ygtkgn Erkek olduğu için söylemelerine göre belimden kramp girer gibi bir ağrı saplanıyor kasıklarıma doğru ilerliyor ara ara oluyor anlık kilitleniyorum Daha sonrasın da arka arkaya 3 bardak su içip sol tarafına yatıyorsun ağrıların kesilirse yalancı sancı kesilmezse gerçek sancı oluyor
Deryabelinay 34+5 den selamlar bende bugün kızımın son eksiklerini tamamladım heyecanla gelmesini bekliyoruz 😇
Kader1202 BabyLoveeee Bugün 34. haftaya girdik biz de🙈 Ara ara ağrılarım oluyor sağlıkla gelir inşallah hepimizin bebisleri
ozgese-s Kızlar 32.haftadayım ilk gebeliğim adet sancısı gibi ağrılarım başladı normal mi acaba geçiyor gün içinde tekrar başlıyor doktor randevuma 5 gün var yalancı sancı böyle bişey mi
esredn ozgese-s evet ama süresini aralıklarını takip edin düzensizse yalancıdır. Olması normal ben de 26 dan beri oluyor. Bazı günler sanki adetli gibiyim.
Bsradogn ozgese-s birazda ağırlaştıgimiz için de oluyor tatlım o ağrılar. Ve vücut kendini doğuma hazırlıyor. Aynıyız seninle ☺️
Bebegimveben0811- Bebegim000 bende öyleyim Normla olursa 14 şubat ama sezaryan görünüyor 2 3 şubat dedi doktor
Mimik Yaaaaa ben de bende… Daha coook var dedigim su gibi geldi geciyor🥲 Son 38. Ama bu uygulamada gorunen, erken dogum riskim var, gerci Elhamdulillah artik risk olmaktan cikti🥰🥰🥰