Tuba0701m Kızlar merhaba gecen test yaptım cok silikti. Kan verdım hcg 6 çıktı. Gebelık için hcg hormonu kac olması gerekıyor bir bilginiz varmı 😔
Birgul Tuba0701m 5 üstü pozitiftir ama sizin ki çok yeni sanırım 2 gün sonra tekrar edin kan testini 2 katı artması gerekir ☺️
Omay0707 Tuba0701m niye üzülüyorsun canım şuan hamilesin sadece 2 günde bir kan vererek değerinin yükleşine bakmalısın
Tuba0701m gunesligun sevınemedım kuzum benım. Valla. Adet söktürücü kullan dedı bende. Hamıle. Degılım dedım😔o zaman aldım ilacı kullanmaya elim varmıyor ki😔
Neseeli Tuba0701m 12. Haftadayım canım sakın adet söktürücü kullanma yarın bile kan versen belli olur iki gün bekleme..
Burcinirak Tuba0701m ben ilk öğrendiğimde 2.3 tü 5 gün sonra tekrar yaptırdım test 15 çıktı sende öyle yap bence
Tuba0701m Aslaninannesi01 bende beklerım cnmm😔 bakalm sonra verırım kan yükselmezse. Bakarım caresıne tabı adet olmazsam
Omay0707 Omay0707 Birde adet gününe daha verken neden söktürücü kullanıyorsun bunu vereb doktorda saçmalamış adet günü geçmeden söktürücü sadece pco normal döngüsü olmayanlara verilir