user124578 Azra57 açıya göre değil de varyant varsa mecbur 14 gün kalmak zorundasınız onu sizi arayan ekibe sorarsanız söylüyor varyant mı normal corona mı diye
Minoo01 miyopmom aşım vardı. Bence aşı çok etkili. Kız kardeşim aşısız ağır geçirdi iştahsızdı birde. Annem 2 doz aşılıydı o bile ondan daha iyi geçirdi mesela.
user124578 Minoo01 çok şükür 🤲🏻 Üst yazıda aşı demişsiniz ben aşılıydım biontech ama ağır atlattım çevremde çoğu kişi şaşırdı asıyla nasıl böyle atlatıyorsun diye ama bağışıklıkta önemli sanırsam aşı kadar aşım olmasa heralde entübe filan olurdum Allah korusun
user124578 miyopmom aynen öyle çok zor ama çok şükür geçti gitti İnşAllah bir an önce dünyadan silinip gider şu lanet hastalık , bunu çıkaranın Allah belasını versin diyip durdum ilk günler acı çektikçe haklı bir beddua bence bana donmez heralde İnşAllah 😂
miyopmom user124578 InsAllah donmez diyelim 🙃 zor bi surec ozellikle eve kapanmak cok farkli esinden cocugundan ayriliyosun cok zor gercekten
user124578 miyopmom onlardan ayrılmadım ben çünkü 15 aylıktı kızım çok yaklaşmasam da aynı evdeydik eşimde rapor aldı 10 gün bana bakmak için çocuğa ve bana o baktı diyebilirim
user124578 Minoo01 başka delta olanlar dan hafif atlatanlar olmuş eşim sordu çevresinde delta olanlara çünkü benim büyük ihtimalle bağışıklığım düşük çünkü çok güçlü bulaşıcı diyorlar ama memleketten donuyorduk herkesle sarıldım aynı ortamda durdum eşimle beraber uyudum ama kimseye bulaşmadı özellikle eşim e bulaşmadı şaşırdık kaldık yani
miyopmom user124578 esimde karantinada o bakiyor kizima bulastirmiyim diye ama dunden beri oda hasta yarin teste gidicek
Minoo01 user124578 çevrem de bu tarz duyuyorum. Artık virüsün adam seçtiğini düşünüyorum resmen ☺️ Çok tuhaf anlamak gerçekten. Ben annemlerden aldık. Annem hastaydı grip sanıyorduk gittim 4-5 saat oturduk bize geçti. 1 gün önce komşular geliyor onlara geçmedi mesela 🤷🏻♀️ Erkek kardeşime de geçmedi.
user124578 Minoo01 bencede seçiyor sanki piyango kime çıkarsa o virüs oluyor gibi çünkü bir kişi bile kapmadı benden çok şükür diyelim ama şaşırtıcı tabi
user124578 miyopmom bizimde hastaydı ikimizde covid olduk sandık o üşütmüş sadece İnşAllah dizinde öyle olur