mom3516 miyopmom cidden çok kötü bi halde gittim psikolojik mi acaba diyor. Benim sesim soluğum gitmiş telefondan yazıp gösteriyorum konuşamıyroum bile nasıl psikolojik olsun o ona o ona yolladı sonra gebesin zaten ilaç veremeyiz diyip yolladılar
mom3516 miyopmom sadece göğüs hastalıkları korona kaynaklıdır belki ama röntgensiz tahmini ilaç veremem dedi sevk verdi
mom3516 miyopmom amin inşallah bugün antibiyotik verdi bi doktor amoklavin tereddüt ettim ama mecbur içtim biraz topladı
user124578 miyopmom geçmiş olsun bende 14 te gitmiştim 16 18 haftalar arası covid geçirdim delta varyantı daha bugün bitti karantinam da zaten bende hareket hissetmiyorum 112 yi aradım alıp götürdüler ama bebeğe bakmadılar negatif olunca gel dediler yarın gideceğim kendi doktoruma bakalım benimde ikinci gebeliğim bu arada
Minoo01 miyopmom geçmiş olsun 🙌🏼 Bizde de durum aynı. 38 haftalık olacağım yarın normalde doğum yarındı ama maalesef covıd yüzünden iptal oldu 😔 22 aylık oğlumda hasta. Ne yapcam şaşırdım. 8 gün oluyor bu gün karantinanın.
miyopmom Minoo01 ah bugun benim 5.gunum ama kizimda dun geceden beri ateslendi cok kotu Allahim korusun
Minoo01 miyopmom ah o ateş. Bizde hep oldu. Ateş düşürücünün etkisi geçince başladı hep. Biz test yaptırmadan önce onu doktora götürmüştüj. Doktor antibiyotik verdi ona ateşi o kontrol altına aldı. Gribiz sanıyorduk. Doktor da soğuk alğınlığı dedi oplum için. Ertesi gün tat koku gitti benim öyle test verdik. Allah yardımcınız olsun 🙌🏼 Hala ateş arada geliyor 😔
user124578 miyopmom öksürük haşa bar ama onun dışında daha iyiyim çok şükür ilk günler öksürürken ciğerim parçalanıyor gibi oluyordu acayip baş agrım halsizliğim vardı ateşim çıkıyordu koku gitmişti iştahım sıfırlanmıştı adım atarken gökyüzünde boşlukta yürüyorum gibi oluyordu etlerim agrıyordu resmen
miyopmom Minoo01 Allah razi olsun kizimda yarin test olmaya gidicek doktoru cagirdi, zor bi surec hastalik sureci gercekten
Azra57 Minoo01 geçmil olsun kaç gğn karantina süresi verdiler aşılı yada aşısız olunca süre değişiyor mu
Minoo01 miyopmom gerçekten öyle. 2-3 gün uyumadı hiç. Bende hastaydım bir yandan hamilelik baya zordu. Sizede geçmiş olsun 🙌🏼
Minoo01 Azra57 uygulama standart 14 gün veriyor ama 10 gün bitiminde negatif çıkarsa çıka biliyorsunuz. Doktorum da negatif olursan gel dedi. Aşılıyız biz 2 doz.
user124578 Azra57 açıya göre değil de varyant varsa mecbur 14 gün kalmak zorundasınız onu sizi arayan ekibe sorarsanız söylüyor varyant mı normal corona mı diye
user124578 Minoo01 delta varyantı değilse geçerli bu ama benim delta varyantıydı 14 gün zorunlu kaldım mesela
miyopmom user124578 ah rabbim yardimciniz olsun gercekten cok zor bi surec hem pskolojikmen hem bedenen
Minoo01 miyopmom aşım vardı. Bence aşı çok etkili. Kız kardeşim aşısız ağır geçirdi iştahsızdı birde. Annem 2 doz aşılıydı o bile ondan daha iyi geçirdi mesela.
user124578 miyopmom aynen öyle çok zor ama çok şükür geçti gitti İnşAllah bir an önce dünyadan silinip gider şu lanet hastalık , bunu çıkaranın Allah belasını versin diyip durdum ilk günler acı çektikçe haklı bir beddua bence bana donmez heralde İnşAllah 😂