Berfinbaran Hanımlar az önce doktordan geldim israr yaptığım ve yağ dan dolayı bebek görünmedi dedi tekrar kan testi verdim saat 1 gibi yine gidecem bu durumu taşıyan var mı 🙁 Çok moralim bozuldu
sevcem12 Berfinbaran 4 haftalık gebelikte vajinal muayene olmadan görmeniz çok zor zaten, moral bozmayın bence
Gamzeates Berfinbaran benim karından göremedi 6 haftalıkken alttan bakıp uktrason ile gördü moralinizi bozmayın karından hemen göremiyorlar kimisin de
Mervepera Berfinbaran 4 haftada görünmez canım benim 7 haftada görüldü kalp atışı duyuldu kiloyla bir alakası yok doktorunu değiştir hemen kiloya vurmuş salak 😏
Azra_Mom Berfinbaran çok erken 4 hafta o yüzden en az 2 hafta bekleyip öyle gidin 6 da belki vajinal ultrasonla görürsünüz
eslemsi Berfinbaran 4 haftada bebek mi gorunur ben 7 8 haftadan once doktora bile gitmiyorum giderim kalp atis dinler gelirm vaktinden once gidip kendimi niye strese sokim kafasindayim
Berfinbaran OzlemYu07 yuvarlak bişey vardı ama içinde hiç birşey yoktu söylemedi doktor kese varmı yok mu
Afifeelif Berfinbaran caaannniiimmm … Hiicc morelini bozma ben zapzayiftim da 4 haftalıkken görülmedi 5 de kese gördük 7 de kalp atışı.. sen moreliniyiksek tut lütfen😍😍😍
cnn34 Berfinbaran saçmalamış ya ne alakası var.. benim alttan bakıldı 5. haftada kese gözüktü 6. haftada bebeği gördük 4. haftada zaten gözükmezki
Gamzeates Berfinbaran siz son adet tarihinizin ilk gününü baz alarak hesap yapın o zaman kaç haftalık olduğu çıkar annesi sonra ultrason vs derken net olur
Yasmin_29_69 Hiç bir şekilde 4 haftalık gebelikte bebek gözükmez kese dahi oluşmaz henim 6 haftada kese oluştu 7 haftada kalp atışları oluştu o yüzden telaşlanmana gerek yok doktorunu değiştir bence 🙃
Berfinbaran Yasmin_29_69 degiştircem zaten çok moralimi bozdu bide eşime demiş normal degil gözükmemesi
Saftorik Yasmin_29_69 nasıl bu kadar net konuşuyorsunuz ben 4 haftalık gördüm iki hamileliğimde de keseyi 6. Hafta da da kalp atışlarını aldık
Berfinbaran Mervepera hiç söleme ben dedim ne alakası var yağla bugün yine gittim görünmedi Altan ultrasyon yaptı ben kendimi şıktım diye boşver boşver yapmayalım dedi gelsin bi kaç gün sonra dedi
nese_gocuk Berfinbaran bende 4haftalikken gittim görünmedi bu çok normal ca 5haftalik olcak tekrar gidicem