annesinin_beybisi Hanzademerve teşekkür ederim ben de ilk kez gittim kilo olduğu icin karından gorunmez diye düşünmüştüm ama cok şükür göründü 🤗
ada58 kızlar biz de keseyi gördük ama moralim bozuldu hoca bebek neden görünmüyor diye üzüldü, beta hcg değerin çok iyi bebeği görmeyi ümit ediyordum dedi. 5 haftalığız bugün usg ye göre 5+6. haftaya tekrar geleceğim bebeğe bakılacak
Aleynaeylul annesinin_beybisi bende senin gibi 5 haftalıkken gittim 2 hafta sonra bebek ve kalp atışı için gel dedi hayırlısıyla pazartesi gideceğim. Güzel haberler alırsam sanada söylerim ❤
Aleynaeylul Ve böyle sitelerde o kadar kötü şeyler yazıyor ki insanların modu düşüyor en kötüyü düşünüyor. Bende öyleyim ama iyi düşünmek lazım. Allah nasip ettiyse gelecek o çocuk
iki_melek_annesi annesinin_beybisi Gözünaydın çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🥰🥰
As7 annesinin_beybisi seninle herseyimiz 1 hafta arayla gidiyor.🥰test sonucumuzdan kalp atışına kadar takipteyim.ben 7.hafta gidicem insallah hem kese hem kalp atışı duymak için.☺️2 hafta daha sabır
annesinin_beybisi As7 🤗💜 hadi insallah kalplerini duyabiliriz minnoşlarimizin😍 bizim de 12 gün kaldi cok heyecanliyim 🙈