elifbzdmr28 annesinin_beybisi Cok sevindim canım darısı önce kalp atışını duymaya sonra da sağlıkla kucağına almaya inşallah 🤗
annesinin_beybisi ada58 yani en azindan dış gebelik değilmiş kese de olusmaya başlamış bunlari ogrenmis oldum🤗
Mehtapkz ada58 insallh gorursun canim saglikli sihatli kicagina alirsin insallh bebegini bizede haber ver.. banada dua et hamilelerin duasi kabul olurmus
ada58 Mehtapkz tabiki ederim allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zamanda 🙏🏻ve seninle birlikte isteyen herkese…
annesinin_beybisi Mehtapkz eğer yumurta adetle birlikte kaybolamazsa hamile kalirsin inslalah canım valla 1 senedie burdayim surekli bebek işleyenler postlarını okurum ama bunu ilk kez duydum 😊
Mehtapkz annesinin_beybisi bemde ilkkez kendimde gordum okudum oyizden arastiriyorm netten burdan saol canim
bejanne00 annesinin_beybisi yaaa kendimin olmuş gibi sevindimm gerçekten 😇😇 bebek isteyenler bölümünde 4,5 sene sonra diyodun şimdi çok şükür rabbim sana nasip etti 😍😍 çok sevindim sağlıkla da kucağına al inşallah bitanem 😍😍😍
annesinin_beybisi bejanne00 allah razı olsun canım benim cok teşekkür ederim🤗😍💜 evet sonunda nasip oldu ama icimde hala bir huzursuzluk var sanırım dogurana kadar bitmeyecek 😊
bejanne00 annesinin_beybisi hayıır hiç olmasın tadını çıkar artık. Stresten bebişte etkilenir sonra uykusuz her gece müziği çalıp beraber oynarsınız her gece 😂
Merve_0109 annesinin_beybisi Yaaaa çok sevindim sıra kalp atışı Rabb’im sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu Hasret son bulur ❤️❤️❤️
annesinin_beybisi Merve_0109 sağolasın canım ama hâlâ cok korkuyorum şiddetli kasık ağrısı basladi bugün bir de peceteye akıntının icinde cok az kan gibi birsey geldi . yine düşük yapicam diye o kadar korkuyorum ki gerekli ilaclari kullaniyorum ama ne bileyim
Kuzusu anneyimmm42 evet sabahları mide yanması bulantı zehirlendim sandım o derece. Göğüslerde hassasiyet halsizlik. En çok mide yanmasından şüphelendim
Merve_0109 annesinin_beybisi Kendini strese sokma o kafadan çık öncelikle sürekli kötü düşünme Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz ❤️
annesinin_beybisi Hanzademerve teşekkür ederim ben de ilk kez gittim kilo olduğu icin karından gorunmez diye düşünmüştüm ama cok şükür göründü 🤗