Kubra_597 annesinin_beybisi idrara sıkışık bir şekilde gir doktorunun yanına canım. Hayırlısı ile görürsün inşallah 😊
annesinin_beybisi Kubra_597 ada58 PrensesFiona _hamisanne cahillesohbetikestim MerveeD nevarneyokk hepoyleolurzaten Smr10 _hamisanne gördük kızlar gördük 😍
nevarneyokk annesinin_beybisi Bebişko geliyooorrr hadi gözün aydın kuzummm 🐣❤️❤️ Sağlıkla gelsin minik
MerveeD annesinin_beybisi Yaaa hadi gözün aydın hayırlı olsun kuzum Rabbım sağ salim kucagınıza almanızı nasip etsın 😍❤️
ada58 annesinin_beybisi beta hcg nize baktılar mı kaçken göründü bebek de göründü mü sizinle aynıyız bende 4+6 yım yarın gidicem
Seymaben annesinin_beybisi ayyyy cok sevindimmmm😍😍😍😍😍allahim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰
ada58 annesinin_beybisi canım hayırlı olsun beta hcg ne baktılar mı kaçken gördünüz keseyi bebek de göründü mü seninle aynıyız benim de hamileliğim 4+6 . yarın gidicem doktora ben de
Kuzusu annesinin_beybisi ya tebrik ederim çok şükür 😻 ben de hamileliği erken öğrendim şuan 3+3 olduk haftaya gidicem 4+2 olcaz . Acaba göre bilicekmiyim😻
Alininannesi2888 @annesinin_beybisi Ya tebrik ederimmm 🙏🧿 Alttan mı muayene oldun yoksa ultrason da göründü mü bende bekleyeceğim de o yüzden soruyorum 🙏
_hamisanne annesinin_beybisi ah canım benim maşallah cok çok sevindim inşallah sağlık büyüsün karnında sorma güzel bir doğumla haberini alalim inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin ❤️
Armess_loya Çok sevindim kuzumm🤗💓💓🧿 hadi gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah rabbim MAŞALLAH 💓🤲🏻🤲🏻🧿😍