annesinin_beybisi annesinin_beybisi çok heyecanliyim ama bir o kadar da tedirginim çünkü 1 kez kan verdim 2. için hastahane uzak gidemedim şimdi hem kan verip hem görünürse kese görmek istiyorum bakalım hayırlısı 😊
_hamisanne annesinin_beybisi gormeyede bilirsin canım üzülme görmezsen çünkü bence erken ben 6bucukta görmüştüm haber verirsin bize de sağlıkla gelsin ❤️
elifbzdmr28 annesinin_beybisi canım bnde erken öğrendim 3 haftalıkken bnde sadece bı kere kan verdim keseyi 5. Haftada kalp atışını da 6+5 te gördüm sende inşallah görürsün hayırlısıyla iyi düşün iyi olsun
annesinin_beybisi Kubra_597 ada58 PrensesFiona _hamisanne cahillesohbetikestim MerveeD nevarneyokk hepoyleolurzaten Smr10 _hamisanne gördük kızlar gördük 😍
Smr10 Biz gormustuk 😍 7.haftada da kalp atisini duymustuk🤲🏻 Ama tabiki siz goremezseniz uzulmeyin cunku ilerleyis bizim hesapladigimiz gibi olmayabiliyor.
annesinin_beybisi Smr10 evet gorememe ihtimalim de aklımda dış gebelik olmasın bir sorun cikmasan da beklemeye raziyim 🤗💜
annesinin_beybisi _hamisanne evet canım goremeyedebilirim ama erken yumurtladım ve hemen adetin üstüne hamile kaldım bu yüzden de erken öğrendim gebeliği buna güveniyorum tabi bununla kesenin ilgisi var mı bilemiyorum ama😊
annesinin_beybisi _hamisanne kız burda her seyi duya duya aklıma herşey geliyor 😁 valla 2 kimyasal düşüğüm var o sebeple tüm kötü düşünceler sardı etrafimi😌
Mehtapkz annesinin_beybisi canim Allah kucaginada almayi nasip etsin saglikli sihatli. Bisey sormak iatyrm bende adetimin3. Gunu yani bugun doktora gittim hormon tahlili icin bama 18 mm yumurtan var dedi bi tane ultrasnla baktgnda adetim 5 gun surer sizce adet bitince ilski olsa tutma ihtimali varmidir
_hamisanne annesinin_beybisi yok yok ne düşünürsen o oluyor bak yemin ederim kendimden biliyorum iyi düşün iyi olsjn