iremnurkidiman06 32 haftada makat gelisti 34 de bas asagi donmustu
Bebek ne zaman kafası aşagı döner ?
@Bebiscann evet canım doktor çok önemli ya bide ilk hamileliğim insan stres yapıyor
@cahillesohbetikestim çok şükür benim de döner inşallah 🙈
@AnnelikHayali Merhaba canım 😌 evet bende bekliyorum 🥰 hepsi sağlıcakla doğsun inşallah
@ruhanadagdelen bence de anlamıyordu bide öyle bi söyleyiş tarzı var ki gelişme geriliği ya da çok büyük ters giden bisey varmış gibi gece boyu uyuyamadım bu sebepten 😔
@prensesannesiiiiii maşallah sağlıkla doğsun inşallah 🥰 her bebek farklı hafta da dönüyor sanırım araştırdım da 😌
iremnurkidiman06 valla benim 16.haftadan beridir asagıda minik.. Şuan 32.haftadayız ☺️
@Muberenay_25 27. Hafta gayet normal yani yan durması 🥰
iremnurkidiman06 inşallah canım
@Zehra9616 evet canım araştırınca anladım teşekkür ederim 🥰
@Minoo01 evet hamilelikte sanırım psikoloji çok önemli bu cümle yüzünden 24 saattir baya kötüydüm yeni yeni araştırdıkça ve sizler yazdıkça kendime geldim teşekkür ederim 🥰
@PrensesAnnesi4 şuan kaç haftalık canım
@Aysee_35 senin bebeğin baya erken dönmüş demek ki bu bizimle alakalı değil ne zaman yer daralırsa o zaman başı aşagı doğru dönüyor 🥰
iremnurkidiman06 doğru arastirmissiniz 32. Haftanın sonuna kadar dönebilir hatta doğum zamanı bile dönebilir
iremnurkidiman06 aynen öyle kuzum biz sezeryan olcaz ama teyzesi 😊😊❤️👨👩👧😍😍😘
@prensesannesiiiiiiii Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
@Prensesannesiiiiiii az kalmış sayılı gün var resmen Allahım güzel kavuşmalar versin bebeğimizle hepimize 🥰
iremnurkidiman06 benim 30 hafta döndü
@Tugcevemercimek çok şükür canım inşallah benim bebişte döner 🥰😌