Kızlar dün hastaneye gittim 27 haftalık olduk tam bugün dün doktorum yokmuş asistanı vardı o baktı beni o kadar strese soktu ki anlatamam bebeğin dönmesi lazım dedi araştırdım daha var doğuma yakın dönüyor çoğu bebek yani bi 32. Hafta ve sonrasın da dün öyle dedi doktor sonuçta bende çok seviyorum üzüldüm sizce normal mi ? ( ultrason da bebeğim yan duruyordu )
Bebek ne zaman kafası aşagı döner ?
iremnurkidiman06 benimki doğumdan 3 gün önce dönmüştü, doğum anında bile dönen bebek var sıkma canını
iremnurkidiman06 bende dönmeyecek diye korkuyordum 31. Hafta da gittiğimiz de dönmüştü çok şükür 🤣🧿💙
iremnurkidiman06 merhaba canım. Benim bebeğim de 26. Haftada makat geliş duruyordu. 28’de kontrole gittiğimizde baş gelişe dönmüş. Ben de stres yapmıştım. Doktorum da hiç stres yapmana gerek yok, yine pozisyon değiştirebilir. 32 hatta 36’ya kadar bebeklerin dönme kabiliyeti vardır dedi.
iremnurkidiman06 30 cu haftada yada 30 dan sonra döner. Asistan ne anlasın
iremnurkidiman06 canım daha küçük olduğu için rahat hareket edebiliyor bebiş benimki 29da döndü bidaha da öyle kaldı hep 36+3 üz😍
iremnurkidiman06 canım 32 haftadan sonra
iremnurkidiman06 daha cok doner 38 e kadar tam belli olmaz cnm o
iremnurkidiman06 ooo daha doğumda kadar döner o. Bakma sen asistana. Ben heçen hafta gittim 36 haftalıkken daha dönmemişti. Doğuma 1 hafta kala dönüyorlar genelde. Göbeğiniz aşağı düştümü anlarsınız zaten ☺️
iremnurkidiman06 32 haftada makat gelisti 34 de bas asagi donmustu
@Bebiscann evet canım doktor çok önemli ya bide ilk hamileliğim insan stres yapıyor
@cahillesohbetikestim çok şükür benim de döner inşallah 🙈
@AnnelikHayali Merhaba canım 😌 evet bende bekliyorum 🥰 hepsi sağlıcakla doğsun inşallah
@ruhanadagdelen bence de anlamıyordu bide öyle bi söyleyiş tarzı var ki gelişme geriliği ya da çok büyük ters giden bisey varmış gibi gece boyu uyuyamadım bu sebepten 😔
@prensesannesiiiiii maşallah sağlıkla doğsun inşallah 🥰 her bebek farklı hafta da dönüyor sanırım araştırdım da 😌
iremnurkidiman06 valla benim 16.haftadan beridir asagıda minik.. Şuan 32.haftadayız ☺️
@Muberenay_25 27. Hafta gayet normal yani yan durması 🥰
iremnurkidiman06 inşallah canım
@Zehra9616 evet canım araştırınca anladım teşekkür ederim 🥰
@Minoo01 evet hamilelikte sanırım psikoloji çok önemli bu cümle yüzünden 24 saattir baya kötüydüm yeni yeni araştırdıkça ve sizler yazdıkça kendime geldim teşekkür ederim 🥰