Brvndkm Wonderful_mom rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş ama ilk daha veren de alanda Allah ben mutluyum rabbim herkesin gönlüne göre versin
Brvndkm Wonderful_mom rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş ama ilk daha veren de alanda Allah ben mutluyum rabbim herkesin gönlüne göre versin
Zambak55 Brvndkm acilen bu zihniyeti değiştirsinler kendi sağlıkları için !! Evladın kızı erkeği olmaz kendi canın parçan eşine bence bunu uygun bir dille anlat sağlığın ne demek olduğunu da bilmiyor ki cinsiyet ayrımı yapmış ne insanlar var işte evlat sahibi olmak isteyen !!
Brvndkm Zambak55 iki yıldır uğraşıyoruz evlat sahibi olmak için ama şaka dahi yapıyorsa şakası bile hoş değil
_negolen_ Brvndkm sen mutlu ol boşver aynı durum herkeste vardır, benim 2. Gebelikte bile aynı şeyler var 2. Kızım olacak söyleyenlere tamam ben söyledim dediklerinizi ilgilenecekler diyorum, sallama hiç🌼😇
Brvndkm _negolen_ mutluyum ilk çocuğum rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inş başka istediğim yok
Boesie Brvndkm Ay benim esimde ilk bebek erkek olsun sonra istedigi kadar kiz olabilir diyordu neymis buyuk abileri olsunmus tum sorumluluk ona kalmasinmis abiside goz kulak olsunmus. Bende cok kizmistim kiz olsa sanki hic sevmicek gibi geliyordu bana ama onun dusuncesi farkliymis. Rabbim erkek evlat nasip etti ama kizda olsa erkekte olsa kim ne derse desin kafami takmiyordum. Erkek mi kiz mi diye soruyordu etrafimdakiler erkek diyince ooo iyii diye tepki vermelerine artik tahamulum kalmamisti🤦🏻♀️
Deletedmom_33 Brvndkm Benimde erkek ama önünde fazlalık olması kimseyi kurtarmıyor hayırsız evlat olduktan sonra. Eşim kız istiyordu bende ilk zamanlar kız diye sesleniyordum ama hiç öyle cinsiyet ayrımı yapmadım