Rainbow0126 Gamze yanaktaki bir yağ hücresi eksikliğinden kaynaklı bir kusurdur aslında 😂 herkesin istediği bir kusur 😂 30 dakikalık ameliyatla her iki yanağınızda da istediğiniz boyutta gamze yaptırabilirsiniz minik bir yağ alınınca gamze oluşuyor
umayben Gamze doku eksikliğinden oluyor. Ama anlamsız geliyor bana olsa ne olmasa ne bazı gamzeler ciltte kırışıklık gibi duruyor hatta 🤷🏼♀️ benim kuzenim akrabamızın bebeğine doğduğu gibi yanaklarına parmağını bastırdı çocuğun gamzesi oldu ilginç bir şekilde 😁 herkes çok kızmıştı nasıl kıydı diye o da gelecekte çocuk bana teşekkür edecek diyordu 😂😂
Tgbpoyraz Haticemustafa7 ayva yiyince derler ama ne kadar doğru bilmiyorum hiç sevdiğim bi meyve değil oğluma hamileyken yemiştim oğlum gamzeli oldu büyüdükçe biraz daha belirsizleşti🤗
Tugba_usa Benim bildigim kadariyla ayva yiyenin bebegi guzel olur derler gamze olayini yeni duydum :)))
Eliza22gzm Haticemustafa7 tamamen genetik 37.haftamdayım çok ayva yedim ailede kimsede gamze yok ama çok merak ediyorum ayva efsanesi işe yarıyor mu diye 😅
betuss5 Haticemustafa7 Cocuk dogdugnda gamzesinin olmasinj istedigin yere iki elinle sertce bastirip bekle dediler bana .Kaslari daha gelişmedigi icin cukurluk kaliyormus .Unutmazsam denicem :) Kiyabilirmiyim bilmiyorum 🤦Hemen yeni dogugunca yap dediler
Alparslaninannesii Haticemustafa7 bir ayvaya parmağını sur gamze olmasini istediğin yere elinde dokundur sadece iki taraflı olacak şekilde birer kere bastır aynı anda ama yüzünün başka biryerine dokundurma elini yıka yengem ve ablam öyle yaptı iki yegenimde gamzeli ama biri çok bastirmadigi için pek belli olmuyor
pennylane benim gamzem var, annem çok da ayva yememiş. ablamın iki çocugunda da çok belirgin gamzeler var, o devamlı ayva yemiş. ama kendisinde de belinde bile gamze var yani genetik olabilir😂
dilaraulusoy Haticemustafa7 Allah’a dua edebilirsiniz. Genelde genetik oluyor bu Gamze vs işleri sizin yediğiniz içtiğiniz durumu değiştirmez yani
Betulmtn Haticemustafa7 benim kızım gamzeli 🥰 ama baba tarafinda var gamze bence ondan. Babası babaannesi halası gamzeli
Pinar__50 Tugce_rarslan4 bence inanmak önemli ben hep kara saçlı gamzelı düşündüm hamıleyken öyle oldu ama sonra saçları döküldü biraz 😂
Brrn34 Haticemustafa7 Gamze operasyonu klinikte lokal anestezi altında 2 dikişle yapılıyor basit bi işlem 😂
Kilic95 Ayva calin bahceden onu yiyin oyle gamze olur diyor eskiler ama ne kadar dogru bilmiyorum😀 benim kizimda da gamze var ama bende de gamze var ondan mi oldu bilmiyorum.
AngeL- Haticemustafa7 allah bilir yine ama annem de ayva yemiş 3 kardeşiz 3 ümüzde de gamze var saatine mi denk geldi bilmiyorum ayvayı yedikten sonra iki parmağıyla yanaklarını sıkmış bende 2 gamze var. Benden ufak belki oğlan olur nerde olursa gamzesi orda olsun demiş ellerini yüzüne sürmüş kardeşimde 4 tane var 😅 en ufağımızda da bilinçli bastırmıştı onda da benim gibi 2 tane 😅☺️