Aslanmom1 Haticemustafa7 Biz de kimse gamzeli değildi fakat annem kardeşime hamile olduğundan habersizken ayva yemiş aşermiş resmen 😂 iki yanağında da gamzesi var. Keşke ben de yeseymiş 🙄
Mihribancglr Haticemustafa7 benim sağ yanağımda gamzem var kızımda da sağ yanağında var ve hiç ayva yemedim 😂 bence tamamen tesadüf ve genetik
Gmzakdmr Haticemustafa7 Hamileyken ayva yeyin diyorlar gamzeli olması için bende duydum bunu ama ne kadar doğru bilmiyorum :))
Aslitemiz Haticemustafa7 ayva yeyin ikinci kızımda çok yedim hatta severek yedim bol bol yedim 🤣 yanağında çok güzel gamzesi var yani ondanmidir bilmiyorum benimde var gamzem
Aslanmom1 Aslitemiz Yaa siz de annem gibi 😂 keşke ilk çocuklarda da yeseydinizzz en sevdiğim şeydir ve ben de yok kardeşimde var 🙄 annemde sürekli ayva yiyodu
funnymummy Alakası var mı bilmem ama annem bana hamileyken ayva yemiş bende Gamze var ☺️Ama Gamze genel olarak güzle görüntüsü olsa bile bir kas eksikliği olarak geçiyor
Zeyyyn Haticemustafa7 ☺️ben çok canım ayva çekmişti yedim baya baya kızım gamzeli ama bendede var ayvadan mı benden mi bilmem 🤣
Seymaayyy Haticemustafa7 kesınlıkle ayva güzel olması icin ve gamzelı olması ıcın batıl ınanc da degıl 😅🥲 denenmiş görülmüş bırsey 🤷🏻♀️
Damlamuratalparslan Haticemustafa7 oğlumda hem yanağında var hem çenesinde nokta gibi küçücük ama birşey yapmadım bende var belki ondandir o kadar ayva yedim ondan olabilir mi bilmiyorum 🤷
yaseminan Haticemustafa7 ben oğluma hamileyken ayva çok yedim gamzeli oldu 😂😂 ama benimde gamzelerim var genetik mi ayvada mı işin sırrı bilemedim
Pinar__50 Haticemustafa7 benim kendı gamzem var oğlumda da var ama bır kere ayva yemıstım gamzelı olsun dıye düşünüp ama bir kereden olur mu bilmem☺️😂
Pinar__50 Tugce_rarslan4 bence inanmak önemli ben hep kara saçlı gamzelı düşündüm hamıleyken öyle oldu ama sonra saçları döküldü biraz 😂