270320 Nisann26 Hastanede çalıştığım dönem normal doğumu çok izleyip korkmuştum şimdi kendi isteğimle sezeryan olup inş pişman olmam diyordum. Böyle yorumlarda motive ediyor ☺️
Nisann26 270320 Bence her doğumun kolaylığı anneye bağlı. Şunu farkettim ki olumlu düşünüp olumlu girerseniz, çabuk toparlıyorsunuz, acınız varsa daha az hissediyorsunuz.. Ya da hiç hissetmiyorsunuz gibi gibi… 🥰🙈🙏 Yani herşey sana, bana bağlı 😍
Tugcedgn Nisann26 inşAllah yaaa bende genel anestezi sezeryan olcam spinal olmuyo bana insallah benimde böyle çooook rahat geçer🥰
Nisann26 Tugcedgn Genel daha kolay olur spinale göre emin olun 🙈 Rabb’im yardımcınız olsun, anestezi uygulandığı anda kendiniz öncesinde gözlerinizi kapatın ve düşünün ki uyuyup uyanacaksınız ve yanınızda bir melek olacak 😍😍
Ipekgulll Nisann26 gerçekten doktor çok önemli Rabbim işin ehliyle ve merhametli doktorlarla karşılaştırsın hepimizi 🎈 Allah uzun ömür versin bebişine hayırlı olsun 🤗
Nslhnfdn Nisann26 maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Ben suni sancı denemiştim. Tık dememişti. Doğumhanede doktor biraz daha suni kalsın sütün gelsin demişti. Annem gidip gelip istersen çıkalım belki de gününe vardır dedi. 41. Haftadayız bu arada. Yine ben sakinliğimi korudum korkmadım. Söylenenlere uysam sinir harbi geçirirdim herhalde. 20 gün sonra da ikinci sezeryanım var. Dediğiniz gibi kendinizde bitiyor ne kadar hasta pskolojisine girerseniz o kadar toparlanma geç oluyor. Kendinize güvenin. Herkes normal doğum yapmak zorunda değil
Nisann26 Nslhnfdn Kesinlikle. Bana herkes kolaya kaçtın falan gibi ima ediyor ama umurumda değil. Normal doğum yapandan daha çabuk toparlandım. Tek farkımız onların kesi izi var, benim karnımda dikiş izi var. O da meleğimden hatıra 😍