Nisann26 Belki herkes için normal ama benim için dünyalara değer hikayeme başlıyorum. 🙈 haftaya çatı darlığı nedeniyle gün almıştık sezeryan için, herşeyim hali hazırda bekliyordu. Doktorum söz vermişti sezeryandan sonra kalkıp rahatlıkla yürüyeceksin hiçbir sorun olmayacak diye. Doktoruma güvendiğim için sezeryana rahatlıkla girdim. ❤️ Neyse en komik olan kısma geliyorum. Günlerden 38+1 o gün üzerimde bi hafiflik var ama bi görseniz ata binsem binerim o derece. Ama karnım falan düşmedi yani sadece hafiflik hissediyordum ama doğumla ilgili olduğunu düşünmedim yürüyüş yapmama bağladım çünkü yürüyüş yaptıkça gerçekten rahatlıyordum, bunu da ona bağladım. Gel gelelim doğum sürecine.. Gece saat 02:00 civarı… Mışıl mışıl uyuyordum.. Foşş diye bi su geldi yatak ıslak ama panik olmadım hiç. Acaba idrar mı kaçırdım diye kalktım ayağa tuvalete gidene kadar her yer ıslandı 🤣 Anladım ki suyum geldi. Evde depend vardı onu giydim. Sonra rahat rahat kıyafetimi giydim, makyajımı yaptım 😀❤️ Annem refakatçi olacaktı öyle planlamıştık, gittik annemi aldık hastaneye gittik. Hatta ufak bir detay vereyim. Eşim çok panik ben ise çok sakin… 🤣 Eşim o panikle yolu şaşırdı ben de dedim sakin ol konum açayım. Konumu açtım eşime sağa dön 100 metre sonra sola dön diye diye doğuma gittim 🤣🤣🤣 Neyse hastaneye gittik, bu arada ben yoldayken aynı zamanda hastanemi arayıp suyumun geldiğini belirttim, doktorumu arasam vakit kaybı olacak gerek yok o sebeple dogumhane ye haber verdim hazırda beni bekliyorlardı. Neyse Nst ye bağladılar doktoruma bilgi verdiler doktorum sabahı bekleyeceğimizi söylemiş… Sabaha kadar çok hafif adet sancısı vurdu ama canımı yakacak değil, tek hissettiğim oydu. Ardından sezeryanla melek bebeğimi kucağıma aldım. ❤️ Odaya geldim ve yürüttüler beni, herkes şok 🧿 Ben yürümek için can atıyorum çünkü ağrım sızım yok şükürler olsun… Tek eksik yanı dikişler olduğu için dikkat etmem gerekiyordu onun dışında sezeryana karşı ön yargılı olmadığım için gurur duyuyorum kendimle 🙈. 3.gün ufak bi ağrım oldu o da olsun o kadar herkes şaşırdı benim sezeryan olduğuma çok çabuk toparlandım.. Size tavsiyem doktorunuz hangi doğumu öneriyorsa o yoldan gidin.. Bi bildiği vardır 🥰❤️💜
Nisann26 Sahram25 Odaya alıyorlar, doktorunuz ara ara kontrole geliyor, bastırdığı için ağrı olmuyor, doğumdan kaynaklı ağrı oluyor ama kısa sürüyor inanın çok önemsiz bi detay. Sonuçta ameliyat oluyoruz o kadarı olsun 😀
Nisann26 aysenurtc Muayenede söyledi doktorum. Çatın çok dar dedi. Durduk yere riske girmeyelim bebeğin omzu çıkabilir vs. dedi. Hemen ayağa kalkacağımın sözünü verdiği için de sezeryanı kabul ettim
Tuqba27 Nisann26 teşekkür ederim canım benim ınsallh hepımız saglıkla kucaklarımıza alırz butun hamısler 🥰🙏🤲
Tugcedgn Nisann26 yaaaa inanamıyorum ne kadwr güzell masallahhh darısı basıma benimde sezeryan olcakk cünküü korkuyodum cok ağrılı falan olur diye valla sizi duydum sevindirik oldum🥰🥰
Nisann26 Tugcedgn İnanın kendinizi motive etmekten geçiyor herşey. Ben kendime hiç ameliyat olacağım nasıl olacak nasıl edeceğim havasını vermedim. Hep olumlu düşündüm 💜🙏 İnşaAllah siz de kendi kendinizi motive ederseniz herşey çok daha kolay olacak 🥰
Tugcedgn Nisann26 inşAllah yaaa bende genel anestezi sezeryan olcam spinal olmuyo bana insallah benimde böyle çooook rahat geçer🥰
270320 Nisann26 ya ne güzel bir doğum hikayesi ben de kendi isteğimle spinal sezeryan olcam çok geçmiş olsun size de 🌸
270320 Nisann26 Hastanede çalıştığım dönem normal doğumu çok izleyip korkmuştum şimdi kendi isteğimle sezeryan olup inş pişman olmam diyordum. Böyle yorumlarda motive ediyor ☺️