Eylul4142 Kızlar her hastane her doktor doğumdan önce covid testi istiyor mu test yapmadan doğuma giren varmı ben bu güne kadar hiç test vermedim büyü bozulsun istemiyorum 🤣
BengEge Eylul4142 merhaba , cuma günü doğumum var gittiğim hastanede 250 TL ücreti var ama ben gidip başka yerde vericem test Çarşamba vericem doktorum sıkıntı olmaz dedi yanımda kayınvalidem kalıcak ondanda istediler test.
Eylul4142 BengEge yaa sormayın ben test vermemek için annemleri göremiyorum şehirler arası trenlerde istiyorlar ama kızıma kavuşmak için mecbur vericem demekki😅
RumeysaNur34 Eylul4142 bende öyle hamdolsun hiç test vermedik ama doğum öncesi isteniyprmuş maalesef, 🤦♀️😅😅
Eylul4142 Cerenktkc bende 14 gün izole olsam belki kabul eder doktorum yada eşim her hafta oluyor onu da söyleyeyim bi 😁
Cansu4401 Eylul4142 canm iki ay önce doğum yaptım özel hastane de oldu test istemediler bende sasrdim 🥰
goktugun_annesiii Eylul4142 Perşembe günü doğumum var kuzum yarın sabahtan kan aldıracagim ve test yaptırmamı istediler malesef ki 😇🤦🏼♀️
rabiamustafa goktugun_annesiii nber canım benimde bugün kontrol vardı doktor doğum başlamış 2cm açıklığın var acile git hemen dedi gittimde 4 5gbi tekrar gel dedi açılma olmamış fazla eve geldim şimdi gitsemmi gitmesemmi bilemedim kesin suni sancı dayıcaklar bana😒😒😒
goktugun_annesiii rabiamustafa bir sancı var bir sancı yok nasıl oluyor kız öyle o 41 e kadar beklerler bence hemen vermezler diye düşünüyorum suni sancıyı kuzum stres yapma 🙄🧡 benim de Perşembe günü doğumum var çok stres yapıyorum ya sana diyorum ama çok korkuyorum 🤦🏼♀️
rabiamustafa goktugun_annesiii sancı çıkıyo yawrum açıklık yok sancı nstede çıkıyo ama bn hiç hissetmiyorumki geldim eve 🙏
goktugun_annesiii rabiamustafa anladım canım Allah yardımcımız olsun inşallah ya bende çok korkuyorum valla 🙄
rabiamustafa goktugun_annesiii kız senin yine günü tarihi belli saatini biliyon böyle olunca daha telaşeli gttim çatala gelen giden kurcalıyo açılma varmı diye dedim burda durup ne kurcalatçam kendimi elbet sancım gelirse belli eder kendini öyle gelirim tamm ilk bebek bişy bilmiyozda bukadarda deilya 2cmle koştur koştur doğuma😵