alparslanin_annesi Osge01 pahalıymışta muayene ücreti de veriliyor mu birde bu konuda salman ışık iyimi normalde iyi ama detaylı da kim bakıyor gerçekten anlıyor mu bilmiyorum birde kadir kangal da yapıyor mu bilgin varmı
Osge01 alparslanin_annesi ben ayni gün hem muayene hem detaylı olmustum ikisinede ayri para vermistik .kadir kangalı bilmiyorum hiç.salman hocadan memnundum.detaylı ultrason icin ayrı biri baktı
alparslanin_annesi deletedmom87894 ben evlenince geldim buraya da daha 4 5 ay olacak evleneli özlenecek neresi var bilmiyorum pek birsey yok galiba burda 😅
deletedmom87894 alparslanin_annesi hahhah öyle canım bişeyimyok küçük yer ama ünide arkadaşlarla öğrencilikte çok güzel vakit geçirdik😂
Osge01 alparslanin_annesi bende iki senedir buradayim atamayla geldik esimle . güzel yer ama hastane konusunda sınırlı imkan var malesef
Lehrerin40 Kadir kangalın özel muayehanesi var ,bi kaç ay önce 150 lira muayene parası verip ücretsiz yaptırdım kendisine
alparslanin_annesi Lehrerin40 muayene ücreti evet 150 de detaylı ultrason varmı bilmiyorum artı para alırmı korkusu 😅 birde zam geldiyse temelli sıkıntı
Lehrerin40 Lehrerin40 alparslanin_annesi bence arayıp sorun daha bi kaç ay önce ayrıntılı ultrason için ek ücret almiyordu
Miniikmucizemm merhaba üzerinden uzun zaman geçmiş ama kadir kangalın şuanki Muayene ücretini biliyorsanız paylaşırmısınız 💎