sdymtl Turkolog12 cinsiyetten, ilk hareket hissetmeden sonrası hızlıymış sanırım. Göreceğiz bakalım :)
sdymtl Turkolog12 ben 11. Haftaya kadar gidemicem. Eşime diyorum şarj etme cihazları gibi ultrason cihazı olsa sokakta açıp baksam iyi mi diye 😀😀😀
Turkolog12 sdymtl bende önümüzdeki hafta perşembe gidicem ama çok merak ediyorum nasıl diye 😅 eşimde çocuğu bir rahat bırak diyor 😅
AleynaaS Kızlar birşey sorcam size ben ilk öğrendiğimde beta hcg 11di..2 şer gün ara ile 55 ve 165 i gördüm ve yine iki gün sonra yani bugün test verdim 411 çıktı sizce normal mi artış?
AleynaaS sdymtl inşallah normaldir istemsiz strese girdim daha adetim 1 hafta gecikti bilemiyorum ki yarın doktra mi gtsem acaba,😶
Edaaulutas funnymummy 7+4 bende sizin gibi bulanti yasamiyorum cok hafif ama kasik agrilarim beni korkutuyor 😫
Edaaulutas sdymtl sağlikla kucagimiza alalim hep beraber☺️ Kasik agrilarin oluyor mu ? Ben cok cekiyorum bu sorunu hep korku var icimde
sdymtl Edaaulutas Amin inşallah 🤲 bende bazen o gün okulda çok yorulduysam merdivende falan oluyor kasık ağrısı. Ama bu akşam karnımın yan tarafında çok batma oldu. Normal diyor herkes. Rahim büyüyor ya.
Hilalnecibe Bende7+1 im mide bulantim yeni yeni başladı kalp atışlarını haftaya duyacaz Allah izin verirse 🥰