[silindi] sdymtl ben de kalp atışını duymayı çok istiyorum. Doktor 1 hafta sonra gel demisti 1 hafta 1 sene gibi geliyor bir türlü geçmek bilmedi.
sdymtl [silindi] hmm ben onu 5.hafta ortasında duydum. Zaten her şeyi erkenden yaşadım haftalardır hamile gibiyim :D öğrendiğimde çocuk 3 haftalık bile değildi 😀
[silindi] sdymtl MasaAllah baya erkencisin. Benim gittiğimde kese var bebek belirtisi yok arkasında büyük bir kanama alanı var dedi. Haftaya mutlaka olmalı dedi merakımdan çatlayacagim
Ozlemk12 sdymtl bizde 7+5 :)) maşallah kalp atışını baya erken duymuşsunuzdur ben 2 hafta önce gitmiştim 5 ocak tarihinde tekrar gelmemi söyledi kalp atışını dinlemek için inşallah çarşamba günü duyacağım:)))
kbra0606 sdymtl 8+2 den selamlar 2. bebeğim ama ilk kadar heyecanlıyım 😍 bir oğlum var ve bunun cinsiyetini çok merak ediyorum 🙏🏻😂
umayben Bugün 7+3 🥰 sadece keseyi gördük 6+4 de doktor 5 haftalık dedi haftamın düzene girmesini bekliyorum
mavisssanneee umayben Aynisini bana dedi bende şuan 7+1 deyim bende haftaya sali tekrardan gidicem inşallah
umayben mavisssanneee kaç haftalıkken gittin doktora canım ve doktorun dediği haftadan mı yok son adet tarihinden mi devam ediyorsun. Bana herkes düzene giriyor dediği için hala son adet tarihinden hesaplıyorum
Dilek9191 7+5 çok şükür kalbini duyduk inanılmazdı o an 😍 özellikle sabah mide bulantısı mahvediyor bazı geceler bacağımda kasılma gibi şeyler oluyor inşallah sağ Salim kucağımıza alırız
mavisssanneee umayben adet günüme 2 gün varken gittim ama hesaplama son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor
funnymummy 7+1 den merhabalar 😉şükür ciddi bir bulantım yok ama ağır kokular rahatsız ediyor göğüs hassasiyeti ve basen karnıma giren kramplar dışında bir sıkıntım yok şükür ki şimdilik 😇
Edaaulutas funnymummy 7+4 bende sizin gibi bulanti yasamiyorum cok hafif ama kasik agrilarim beni korkutuyor 😫
Btl-Als Bu geceden sonra 7+6 oldum çok şükür 1hafta önce gittiğimde ekrandan kalp atışlarını gösterdi fakat dinletmedi bu perşembe 8 haftalık oluyorn ozamn gel dinletcem daha net dedi🥰🤲
mrs_atalay sdymtl bana zaman geçmiyor durdu sanki 😂 cinsiyeti öğrendikten sonrası çabuk geçer diyolar 😂
Brc_Brc Benimde 6+3 carsamba günü ilk gidicem doktora bakalım nasip duyarmıyız kalp atısını benim bi oğlum var bu 2. Nasipse herkese sağ salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim🙏
sdymtl Amin inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza. Benim bebiş adetime az kala tutmuş. Ben geç yumurtluyordum pcos olduğum için. O yüzden adetimi baz alsam çocuk 10 haftalık falan ama doktor ölçü alıp söyledi hafta ve günü.