Yagmur2210 asel35ece Trendyolda da ayni fiyat aralığında indirimde olan ürünler var bence bir göz atın derim
asel35ece Yagmur2210 ordan bakıyorum genelde zaten 200 lira altı çok yok gibi olanlar da dandik duruyo bilmiyorum hâlâ bakmaya devam ediyorum teşekkür ederim bu arada 🥰
Yagmur2210 asel35ece yani arada az bir fark var ama en azından daha kullanışlı bir ürün bulabilirsin diğerini kullanamadiktan memnun kalmadıktan sonra bir anlamı yok sen yine takip et hatta bebişin gelmesine varsa favoriye ekle beğendiklerini indirime giriyor arada çünkü
guly1 Canım onu biliyoruz da bitmeden nasıl alabiliriz kapısında da bekliyoruz ama ya gelmedi diyolar ya da satıldı halbuki açılır açılmaz girdiğimde çok oldu😂😂
nuriyedemir guly1 bebek ürünlerine kalmadı demeleri şoktayım şuan küvet filan belki söylenebilirde diğer ürünler tam geliyor bide şöyle düşünün bir bölgede kaç mağaza varsa hepsine ürünleri bölüştürüyorlar ☺️
Bendiyebiri Merve1200 bende o küvetten alıcam nasip olursa inşallah ama büyüklüğünü bilemedim hani sadece bebekken mi kullanır yoksa epeyce kullanabilir mi ? BİM’e baya uygun gelecek çünkü
Morprenses Oyun halısı nasıl acaba ya daha fonksiyonel almak gerekir mi idare eder mi bu acaba önceden kullanan var mı ?
nuriyedemir Morprenses aktive halısını diyorsan benim arkadaşım aldı çok kullanışlı yemek yaparken mutfağa seriyor yatırıyor bebeğini 😂😂
Morprenses nuriyedemir bimdeki nasıl daha ayrıntılı olanlar var gerek var mıdır anlamında sordum yoksa bu idare eder mi