nuriyedemir Kızçeler bimde çalışan biri olarak 7 Ocak cuma haberi vereyim dedim efsane güzel şeyler geliyor 🥰
Deletedmom623737 nuriyedemir Daha önce de gelmişti o zaman almıştım müslini bi tane almıştım yine alcam 😅😅
Hosgeldinbebek nuriyedemir salı günü oral b fırça başlıkları gelecekmiş, onları sınırlı sayıda mı getiriyorlar? Kapışırlar mı sizce 😁
Merve1200 nuriyedemir sabahın köründe kalkıp gideceğim küvet için yani internete pahalı bu uyguna geliyor en azında ve yerim yok katlayıp kaldırım inşallah 🙏
Mervehorata92 nuriyedemir birşey sormak istiyorum her magazaya gelıyor dımı mahalle olarak ayrı yerlerde var tek yere gelmez dımı? 🤔
Bendiyebiri Merve1200 bende o küvetten alıcam nasip olursa inşallah ama büyüklüğünü bilemedim hani sadece bebekken mi kullanır yoksa epeyce kullanabilir mi ? BİM’e baya uygun gelecek çünkü
nuriyedemir Mervehorata92 her mağazaya ürünlerin düştüğü pay kadarıyla geliyor ☺️ Yok olması takdirde kapıya özür yazısı asılıyor merak etme
asel35ece nuriyedemir ya ben ana kucağını almayı düşünüyodum ama sallanmıyo çok düzgün bi şey değil yazmıştı geçen gün yine forumda biri. Öyle olunca şüphede kaldım. Sen ne önerirsin alınabilir mi sence iş görür mü
nuriyedemir asel35ece güzel görünüyor kurulumunu bilmiyorum al beğenmezsen fişinle iade edersin için de kalmaz en azından ☺️
Mervehorata92 nuriyedemir teşekkür ederim canım 😊 kalabalık olmayacak mağaza seçiyorum da ne olur ne olmaz dıye 😅 çok kargaşa çıkıyor
asel35ece Asude_07 valla bilmiyorum ki canım geçenlerde biri post açmıştı çoğu yorumda sallanmıyor iyi değil falan yazmışlar onu görünce şüphede kaldım fiyatı da çok uygun aslında
umayben nuriyedemir o kaosa girmeye hiç gerek yok herkesin haberi var kimseye bir şey kalmayacak gibi 😂
Havva-42 nuriyedemir evet yaa bende nevresim takımı müslim örtüsü oyun halısı ve küvet takımı alıcagm inşallah😃😃
Yagmur2210 asel35ece Trendyolda da ayni fiyat aralığında indirimde olan ürünler var bence bir göz atın derim