birsusamtanesiydin Merhabalar Doğum yapalı 14 gün oldu . 1 tane dikişim var fakat hala düşmedi ve hafiften batma gibi ağrım var . Geçmemesi normal mi bana uzun sürdü gibi geldi 😞
Benherseydenoncebiranneyim birsusamtanesiydin normal doğumda dikiş vajina kesiği için mi yapılıyor? Offf ben yeni duydum öyle bir şey olduğunu 😔 o herkese kesin yapılıyor mu? Eğer bol hareket edersen gerek kalmıyor diye okumuştum bi yerde doğru mu acaba? Başka ne için dikiş atılıyor? Çok acıyor mu? 😄
Helpmee birsusamtanesiydin benmde 9 gün oldu hala var rahat hareket edemiyorum sağa sola dönüp yatamıyorum Büyük tuvaletim zaten bitirdi beni sen nasılsın tuvalete fln çıkabiliyormsn hala oturamıyorm bile
Mminikmucizemmm birsusamtanesiydin benimde 11 gün oldu dikişlerim hala duruyor ve fazla oturunca ağrıyor 🤷🏼♀️ Şimdiye geçer diye düşünmüştüm ama geçmedi
Hlya-1125 Ah ah benimde alttan dikişim vardı 1 ay sonrasında düştü iç dikişlerim şimdi ikinciye hamileyim nasıl olucak bilmiyorum korkuyorum
Fatmaugurdoku Benim de öyleydi ilk doğumumda biraz daha kaynaması zor oluyor doktor 40 güne ancak iç ve dış dikişler kendini toparlar öyle kolay değil demişti
birsusamtanesiydin Fatmaugurdoku Ben de 10 güne düşer mi acaba demiştim ne kadar da iyimser bakmışım olaya 😄
birsusamtanesiydin Benherseydenoncebiranneyim Herkese atılmıyor . Anneme atılmamış . Ama görümceme 3-4 tane atılmış . Bana 1 tane. Değişiyor yani . Başlarda cok zorlanıyordum oturup kalkarken ama zamanla hafifliyor . 🥰
birsusamtanesiydin Mminikmucizemmm Aynı benimde öyle 4 gün ağrı kesici iğne yaptırdım . Şimdi de parol içiyorum yoksa oturduğum yerden kalkarken zorlanıyorum bir şeyler batıyormuş gibi oluyor 😊
birsusamtanesiydin Msl_ege Ciddi misiniz nasıl 28 zaten küçücük bir yer 😊 Allah’ım size büyük sabır vermiş cok geçmiş olsun
Helpmee Msl_ege ayy inanmıyorum halime şükür edeyim Gerçi bana estetik dikiş diyorlat kaç dikişim var bilmiyorum
elifinilki27 birsusamtanesiydin Ya ben çok merak ediyorum sormak istiyorum bi terbiyesizligim olursa af ola ama merak ediyorum. Normal doğum yaptıktan sonra tuvaletimizi yaparken yanma oluyor mu dikişlerden dolayı ne olur yani çok merak ediyorum normal doğum istiyorum korku başladı biraz bende
birsusamtanesiydin elifinilki27 Estağfirullah ben de korkuyordum açıkcası hatta ilkin lavaboya gitmeyi ertelemiştim saatlerce ama korktuğum gibi olmadı ben de yanma vs olmadı . Tabi herkesin Doğumu farklı yanma olan da varmış
elifinilki27 birsusamtanesiydin Ya ben çok korkuyorum yanma falan olmasından teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏🏻☺️
Sevgi_123 birsusamtanesiydin Valla canım benim dikislerim 1 haftada iyileşti 14 günde hepsi düştü 15 ci gün kiz gibi normal oturdum eğildim kalktım bağdaç kurup oturuyordum hatta bebeğim hiç durmazdi sürekli kucağımda gezdirdim bence o hem dikis atan doktora hemde vücudunuza bagli
birsusamtanesiydin Sevgi_123 batikon ile pansuman yapıyorum sizin ayrıyetten yaptığınız bir şey var mıydı 😊