yaseminan Nurss34 kadının incir ve havuç yemesini erkeğim keçiboynuzu suyu içmesini tavsiye ederim incir yumurtayı büyütür havuç çatlamayı sağlar keçiboynuzuda sperm kalitesini artırır
tugbaacng Nurss34 evet esin de aynı sekilde biriktiricek, bel altına yastık koy en az yarım saat o sekilde yat sonrasında. Bir de erkegin iliski öncesi granül kahve tüketmesi de iyi oluyormus, sekersiz sade çekirdekli nescafe yani
Zzzzzz6565 Nurss34 evet kaç kutu kullandım adet ağrılarımı düzensizliğini giderdi benim eşimde de sorun olduğu için hamile kalamıyordum yumurta kalitemi sayısını bile arttırdı valla o yüzden herkesin kullanması gerektiğini düşünüyorum zatrn watsapptan her zaman soru sorabilirisiniz
Saftorik Nurss34 ben iki hamileliğimde de yakı ile kaldım. Şöyle ki ilkinde belim ağrıyordu abdest aldığım gün yakı yapıştırdım belime 24 saat sonra çıkardım o ay hamile kaldım ikinci de de olsun istiyordum yakıyı deneyeyim tekrar dedim ve abdest aldığım gün belime yine yakı yapıştırdım ve o ayda hamile kaldım. Bu kadar basit anlattım ama iki kayıp ve 3 sene bekleme aşamalarını hızlı atladım 😉
Saftorik Nurss34 ilk bebeğimde bu ayda olmayacak ne olsa aşılamaya gideceğim diye kafam rahattı ikinci de de nede olsa benim bebeğim hemen olmuyor diye bunun da etkisi çok büyük kafanızdan atmanız lazım.
Burcu0707 Nurss34 adet bitince adetin 12 cu gununden itibaren kopek pozisyonu iliskiyle 1 gun arayla dene adetin 24 cu gunune kadsr bak kendin kalacaksin
Morprenses Nurss34 yani demek istediğim tutturamadık günü diye kasmadık kendimizi kafa rahatlığıyla oldu. Olsun olsun diye bekleyince inadına olmuyor :)
HappyBabyy Mikmikbuk bir doktordan duymuştum. O yüzden öyle yazdım ☺️ Zaten herşeyin en sağlıklısı dengeli beslenmek. Full sebze yemek değil aslında. Hatta pişirmeden yeşil yapraklı yenebilen sebzelere ağırlık vermek gibi gibi. Etin yanında bol salata harika seçim olabilir mesela 😂
Busrabolukbasi Seas soğanı 4 e kesip kaynatıyorsun suyunu ılık içiyorsun sabah akşam ama 1 gün içtiğini kalan suyu at çünkü mikrop kaptırıyor ertesi gün tekrar aynısını yap ben 3 gün yaptım içtim adetim gelmedi 1 ay boyunca test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim denemekte fayda var
Dogalanne Yorumların hepsini okuyamadım ben de yumurtalıklara hacamat tavsiye ediyorum.1 sene olmamıştı hacamattan sonra oldu başka hiçbir şey yapmadım
ayseyilmaz96 Nurss34 ovilasyon testleri ve ilişkiden sonra hemen kalkmamak bacakları yarim saat yukarı duvara diklemek mümkün olduğu kadar sabaha doğru ilişki yapmak o zaman spermler cok güçlü oluyormuş biz macun da kullanmistik ilişkiden sonra çise gitmemek cok sık ilişki yapmak da iyi değilmiş ara verip sperm yoğunlaşınca daha iyi oluyormuş bunun dışında tıbbi anlamda bi sorunumuz yoksa bunlar geldi aklıma
Soniiii27_1 Nurss34 Allah in izniyle soğan suyu bı adet soğanı beş dakka kaynatip aç karnına sahurda yemekden yarım saat önce çok sıcak olmiycak çok da soğuk olmiycak içtim elhamdülillah sonra Hamile kaldim yumurta catlatiyo