tugbaacng Nurss34 evet esin de aynı sekilde biriktiricek, bel altına yastık koy en az yarım saat o sekilde yat sonrasında. Bir de erkegin iliski öncesi granül kahve tüketmesi de iyi oluyormus, sekersiz sade çekirdekli nescafe yani
Ziba Hilal56 bende aynısını yaptim cok istedim cok şükür oldu da. Etrafımda kim istiyorsa bu taktiği veriyorum ☺☺🙈🙈
Emineekyl Nurss34 birde stres asla yapma kafana takma ben takmıştım önce olmadı hiç ne zaman düşünmemeye başladım oldu çok şükür darısı sana inşallah 🤲🏻 tez zamanda yüzün gülsün ve hamile kalırsın inşallah birde ilişkiden sonra hemen yıkanma kalkma ayaklarını yukarı kaldır
Mikmikbuk HappyBabyy Sebze ağırlıklı beslenmeye katılmıyorum, protein ağırlıklı beslenme özellikle erkek için daha önemli.
HappyBabyy Mikmikbuk bir doktordan duymuştum. O yüzden öyle yazdım ☺️ Zaten herşeyin en sağlıklısı dengeli beslenmek. Full sebze yemek değil aslında. Hatta pişirmeden yeşil yapraklı yenebilen sebzelere ağırlık vermek gibi gibi. Etin yanında bol salata harika seçim olabilir mesela 😂
NuranAhmet Nurss34 ben hekime gitmiştim polikistik over vardı yumurtlama olmuyordu klomen de kullandım olmadı daha sonra beş gün boyunca yumurtayı süte kırıp içtim. Ayni zaman da bir litre süte bir tutam maydanoz bir kaşık da cay atıp kaynattım sonra buharında oturdum 3 gün boyunca. Adetin beşinci günü başladım bunlara ve o ay hamile kaldım 🤗
Hanzademerve Nurss34 adet bitimi hemen dusunu aldıktan sonra ilişkiyr gir birer gün arayla ilişkiye gir 1 hafta boyunca Allahın izniyle inşallah olur
Loveeee Hanzademerve adet olduktan sonra ilişkiye girdik 1 hafta sonra dayanamadım test yaptim sonuç negatif çıktı sizce adet olana kadar devam etmeliyim 🤔
Suzannaz Nurss34 birincisi ve en önemlisi hamile kalmak için dua ❤️ İkincisi ovulasyon testi üçüncüsü ayak yukarıda yarım saat beklemek 👌 ben bublar sayesinde 1 ayda hamile kaldım çok şükür
Ogretmen_1 Nurss34 Ben denemediö ama faydasını gören çok kişi olmuş arı poleni tüketmek gerekiyormuş. İnternete yazınxa da cıkıyor
azrahalime Nurss34 yani bunlar dışında yumurtlama günü evet ama doktora gitmeden tüm testler yapılmadan ne yapılsada boş çünkü sorun kimde neden bilinmesi lazım ayakları yukarı kaldır diyorlar ilişkiye hergün değil de kaç günde bir girince daha sağlıklı önce Allah sonra doktorlar işte Allah herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🙏
Dilarasusam Nurss34 polikistik over var bende kist tedavim için önerdi doktorum onu kullanıyordum artık bıraktım tabi gebe kalınca, hekime danışmadan kullanılabilecek birşey değil 😊
Ebru1234- Nurss34 pcos hastasıyım. Düzenli şekilde d vitamini ve folk asit kullandim c life macun kullandim .macun kullanırken bol su içip yürüyüş yaptım 3 ay içinde hamile kaldım.