Ulascemo2019 Ebrarliya en korktuğum durum kesik olayı birde vakum gittiğimde konuşacaktım erken mi sizce haftam 32 haftalık olacağım gittiğimde normal doğum istiyorum ama korkuyorum 🙈🤦♀️ siz böyle deyince içimi rahatlattınz masaj dediğiniz pelvik masajı mi
Ebrarliya Ulascemo2019 evt canim sancin gecince dinlen dedi vazelin sıktı hep elleriyle acti saclari cikti kafasi cikti hadi diye enson cikmadi 3 ikinmada 4. Gelince karindan ittirdi hic biseyim kalmadi bu kesesi bu kordonu bu eşi falan cok tatli anlatti erken degil canim dogum belirtisi olmadan sanci cikmadan alttan muayne etmiyor uygunsan bence yapar ama degilsen cok beklemis olursun bilemedim bende 🤷♀️
Ebrarliya Ulascemo2019 canim ben 39 haftaliktim sancim cikti ondan sonra muayne oldum 1cm acilma yumusama varmis catim musaitmis ben hissetmemistim sancimi 39 4de nisan geldi 2 cm olmustu belimden hissediyordum aktif sanciydi yatis yapti suni takti oyle oldu
Ebrarliya Ulascemo2019 9 da hastanedeydim 10 nst de kaldim 11 de suyu patlatti nst odasinda selime hanim 12 gibi suni takildi 1 saate cok hisstim 2 de epidural yapalim dediler yapamadik tansiyonum dustu heycanlandim 15:15 de kucagimdaydi alttan fazla bile muayne etmediler inanmadilar akşama bekliyorlardi baya hizli geldi 😄
Ulascemo2019 Ebrarliya maşallah canım ne güzel olmuş doğumun darısı başımıza inşallah 🙈 Suyu nasıl patlatti peki can acıtıyor mu o işlem
Ebrarliya Ulascemo2019 valla ben bakiyor sandim kontrol ediyor sandim bi anda su geldi nefesimi tutuyordum bi anda geldi tmm suyunu açtık hizlanicak dogumun demisti muayne gibi canim asiri kotu degil kendini salarsan bisey olmaz
Eri9999 Biz 20 ocaga gün aldık 6 bin sezaryan öyle konuştuk 31 Aralık ta gittim 185 di muayene üçreti nasıl uçmuş öyle Allah tan bir kez daha muayene olup muayene sürecinde sonra dogum inş bende selime hanıma gidiyorum başından beri