elfmoom Dilankaraman şu an için fiyat bilmiyorum açıkcası , doktorum Volkan Dede. ama hastane + doktor 10-15 bin arası tutar minimum
Gunce35 elfmoom Volkan dede iki yıl öncesine kadar hastane artı kendisine 12 bin civarı alıyordu 🙈 bu fiyat şu an imkansız geldi bana.
Msraus elfmoom karataş sağlıkçı indirimi yapmıyor bende hemşireyim sordum öle bir indirimimiz yok dedi normal 6600 sezeryan 5900 muayane 235 lira
mutlugebeee elfmoom abinizin adı ne merak ettim, bende anestezi teknikeriyim orda çalışmıştım acaba denk geldik mi😂
Mercimekveannesi35 elfmoom aa Medicana olursa karşılaşırız belki sizinle 🥰Cinsiyeti nedir bebişin,bize erkek geliyor👶🏻
Evintekce Mrb arkadaşlar dokuz Eylül üniversitesi devlet hastanesinde sezeryan olan var mı ücretli.Acaba olan varsa ne kadar olduğunu yazabilir mi.
poyrazinannesi3547 Evintekce Benim 3 gün kaldı 9 eylül üniversitesi hastanesine gidiyorum burda doğum olcak Allahın izniyle ama zorunlu isteğe bağlı olarak yapılıyomu bilmiyorum
elfmoom Mercimekveannesi35 eveett 10-12 gün sonra kesinleşecek hangi hastanede olacağı :) bizimde erkeekk 🥰🥰🥰 ne güzel tesadüf oldu