Mercimekveannesi35 elfmoom evet ama artabilir dedi umarım artmaz..Nst ücreti ne kadar Medicana da biliyor musunuz acaba?
elfmoom Mercimekveannesi35 umarım🙏🏻 ama medicanın bir anda ciddi artış yapacağını sanmıyorum, çok profesyoneller işlerinde.. nst ücretini bilmiyorum ben özel kliniğe gidiyorum doğum yapacağım sadece galen ya da medicana da 🎀 ama en fazla 125 falandır bence
Tomrisumay61 Mercimekveannesi35 Mercimekveannesi35 geçen hafta sordum 50 TL dedi yanlış hatırlamıyorsam.
elfmoom AdenEva gerçekten Allah yardımcımız olsun.. devlet hastanelerinde insani bir şekilde hizmet alamadığımız için mecbur özele gidiyoruz, orası da aşırı uçmuş.. diyecek söz yok artık
Ebru1234- elfmoom Bende geçen gün aradim 5900 dediler 😒 üstelik normal doğum ile sezaryen fiyatı aynı
elfmoom kuzeyinannesiiiii sada hastanesinin bu kadar pahalı olmasına anlam veremiyorum devlet hastanesinden beter ama inanılmaz pahalı
kuzeyinannesiiiii elfmoom evet hiç sevmiyorum orayı muayenesi bile birden uçtu anlam veremedim çokta güzel bir hastane degil açıkçası hic gitmedim gitmemde ona 240 vercegime bahar Baykal’a giderim daha güzel 😂🤦♀️
gulsererkan Duha35 Geçtiğimiz hafta sormuştum ben 7200 dediler normal yada sezeryan farketmiyor ikiside aynı fiyat
elfmoom kuzeyinannesiiiii kesinlikle katılıyorum benim abim anestezi uzmanı, orada görec yapmıştı. bir kaç farklı bölüm doktorları dışında tercih edilecek bir yer değil benim nazarımda
elfmoom Bitanecikbebegimm yani ben mesleğim gereği bir çok hastanenin işleyişine vs hakimim. fiyat performans karşılaştırması yapınca o fiyatlara çok daha iyi hastaneler var. ayrıca devlet hastanesi gibi özen yok ve aşırı kalabalık
mutlugebeee elfmoom abinizin adı ne merak ettim, bende anestezi teknikeriyim orda çalışmıştım acaba denk geldik mi😂
Tomrisumay61 elfmoom Ben de aşırı şaşırdım. Doğum sigortam var ama sadece doğum için yaptırdığım için öyle şeyleri karşılamıyor. En fazla yüzde 20 indirim yaptırıyor. 35. Hafta gideceğim bakalım 50 lira mı göreceğiz:)