Senaaksac Çok düşük değil mi adetim 2 ocaktı Doktor sınırda dedi bir kaç gün sonra tekrar kan vereceğim benim gibi olan var mı? Çok sitres yapıyorum tansiyonum çıkmış 🥺
ozgyldz Senaaksac canım benimde 250 idi ilk verdiğimde doktor dedi kimyasal gebelik bu çok düşük çıkmış dedi 3 gün sonra gittim 1770 e çıkmıştı moralini bozma hiç
Nonamesakarya Senaaksac ben de 5.78 ile öğrenmiştim. Şuan 37 haftalık hamileyim 🙏🏼 İnşaAllah normal artar ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️😍
Sdtly Benimde öyleydi ikinci testim az yükseldi sonra da regli oldum malesef insallah senin öyle olmaz bhcg si 0 olup 1 hafta sonra pozitif olduğunu öğrenenler de var
ozgyldz Senaaksac canını hiç sıkma moralinide yüksek tut Rabbim en hayırlısını versin canım benim ben de dış gebelik yaşamıştım ilkinde
Gulcinbbrc Betul0635 benimde 8.92 çıkmıştı ilk 2 gün arayla kan verdim iki katı artış oldu hep korkma daha yeni olduğu için düşük çıkmıştır erken öğrenmişsin
gamzeeyzc Senaaksac canım benim değerim 8,48 çıktı testte üç haftalıktı öğrendiğimde ve sonrasındada hiç kan vermedim tekrar şimdi 8 haftayı bitirdik çok şükür kalbini ferah tut hayırlısını dile stres yapmak dahada kötü oluyor
Merveb46 Senaaksac adet gününüzü geçeli 1 gün olmuş geç döllenmeden kaynaklı az çıkmış olbilir bence bişey olmaz yükselir
seon90 Senaaksac nie stres yapıp tansiyonunu öıkarıyorsun.?yani bazı şeyleri akışına bırak olucağı varsa bile olmaz senin stresin olumlu şeyleri geri götürür.yapma böyle.ilişkiye girerken bile çocuk odaklı girmiceksin.birseyi istiyorsan stres yaparak değil umut ederek iste kuzum.
Senaaksac seon90 hamile olmasam üzülmem ama değerler düşüp tekrardan düşük yaparsam çok üzülürüm aynı şeyleri yaşamak çok yıpratıyor 🥺