sessiz_oyuncu Asyagiller 02.02.2022 sezeryan tarihimiz umarım bekler bebeğim. 2. Sezeryan olucak ilkini genel olmştum şmdi spinal istiyorum 🥰
poyrazinannesi3547 Asyagiller Spinal sezaryen son 4 gün 7 ocakta olcak Allahın izniyle 💙😊39+6 olcak keşke daha erken alsalardı bian önce doğsun istiyorum kakasını yer diyolar bazıları o yüzden korkuyorum kızlar ya
Selin12- Asyagiller benim sezeryan günüm daha belli değil yanliz son 32 günüm kaldı bu hafta belli olacak
sessiz_oyuncu poyrazinannesi3547 bunu ilk gebeliğimde doktora sormuştm 39 dan sonra doğumhaneye göndermşti artk hergün doğum hanede hem açıklığa bakıcaklar hemde nst ye sokucklar artk bana gelme demşti devlet hastanesiydi. Ben dayanamayıp doktora gitmştim tekrar 40 hafta dolunca. Dedm hocam ya kakasını yaparsa ultrasonla bakmıyolr nasıl anlıcam demştim. Kakasını yaparsa yeşil akıntın gelir demşti bana.
poyrazinannesi3547 sessiz_oyuncu Anladım canım valla bende bundan çok korkuyorum o kadar beklemek istemiyorum benimkide devlet 9 eylül üniversitesi hastanesi işte 4 gün sonra nstye gel sonra bana uğra dedi Rabbim korusun tüm bebişlerimizi ya sağlıkla kavuşalımda gerçi 41 42de bile doğanlar var ben duymadım yeşil akıntıyı ama oda bebege zarar verdikten sonra belli ediyo demek kendini
poyrazinannesi3547 Asyagiller ben çok duydum o yüzden endişe ediyorum Rabbim korusun tüm bebişlerimizi ya sağlıkla kavuşalımda
Minekorkmaz sessiz_oyuncu bu seferde doktor mu sezeryan dedi yoksa siz mi istediniz sezeryn olmayı. Ben de 2019 da sezeryan oldm yine sezeryan mı olur acaba merak içindeyim
sessiz_oyuncu poyrazinannesi3547 yani belki gece uyurken yer fln diye endişeleniyordm. Bebeklerimiz rabbime emanet ne yapalm 😌
poyrazinannesi3547 sessiz_oyuncu Aynen Allahım korusun Allaha emanetler 🤲benim ilk doğum çok korkuyorum devlette olcak sonda uyuşukken takarmısnz dicem dikişler falan umarım estetik dikiş yaparlar imkanım olsa bugün giderdim özele beklemym daha fazla diye valla
sessiz_oyuncu Minekorkmaz doktorumla hiç normali konuşmadık. Ben istemediğim için konusunuda açmadım çnkü benim ilk gebeliğimde de çatı basıklığım olduğu için doktor sezeryan yaptı.sadece devlet olduğu için yine normal deneyeceklerdi ebe doğuramaz dediği için doktorda riske atmk istemedi o yüzden 41 haftaya kdar bekletti. Bebeğimde 4200 kiloydu.
Asyagiller poyrazinannesi3547 İnşallah uyuşukken takarlar benim de ilk doğumum çok korku ve çok heyecan var, spinalde içerde ne yaparım bilmiyorum 🤷♀️ Ben de sondayı uyuşunca takmalarını isteyeceğim eğer heyecandan konuşmayı unutmazsam 😂
poyrazinannesi3547 Asyagiller Valla kaçsammı diyorum doğumdan e nerelere gidem illaki çıkcak bi şekilde 😬😂bende çok heyecanlym o an bayılmam inşallah hayırlısyla kavuşalımda inşallah tüm çektiğimiz acılara değsin kuzularımıza kavuşunca 😍❤