Sema2019 1melek_annesi dünya hast doğum 4 bin olmuş benm abin orda calisiyor %30 indirimimiz var indirimli haliyle 2800 tl
Renginveannesi_ 1melek_annesi Eke evet riskli gebeliklere de bakıyor Ercan Kayacan ile beraber çalışıyor yanlış değilsem
Cizi-kraker Llmrv ama yaşam için şunu diyebiliim medical parka göre çok uygun diğer kan radyoloji nst ücretleri falan. İkinci gebeliğim 2020 de iki hastaneye de çok gittim hatta Medical kemal yaşam da Tahir hocadan memnundum tabi doğum İzmir de oldu. Şimdi de sadece detaylı için gideceğim özele o da sadece medikal de var perinatalog Orhan hoca
Llmrv Cizi-kraker Evet doğrudur daha uygunmuş fakat doktorları çok yogunmus hastaları cokmus, ne derece ilgilenirler ondan şüphe duyuyorum 🤦🏼♀️
Gokyuzum1 Cizi-kraker ben geçen ay 450 TL verdim detaylı için, dediğiniz gibi çalışanlardan kaynaklı olabilir
Cizi-kraker Gokyuzum1 zaten şuan kurum indirimiyle 425 vereceğiz bizde hayırlısı bakalım fiyatlar çok uçtu
Cizi-kraker Llmrv mesela Kemal hoca Medical de o da çok yoğun Mardin Diyarbakır hastaları da var biz bı saat bekledik randevu aldığımız halde bile ama çok güzel ilgileniyor gayet de uzun bakıyor. Yaşamda Zeynep hocayı çok duydum ama gecistiriyormus o yüzden vazgeçtim bı cinsiyet için gitmek istemiştim devlette bı turlu netlesemedi çünkü meraktayim
Renginveannesi_ Cizi-kraker ay kız hiç geciştirmiyor, diğer hastalara ne yapıyor nasıl davranıyor bilmiyorum ama 🥴 Instagram dan kac defa soru yazdım bana cevap verdi, kendimi iyicene tanıttım bı dost gibi sohbet etti, hiç Dr aramadim ama iyi ki rastlaştik 🤲🏻
Renginveannesi_ Cizi-kraker evet zeynep burcu ya gidiyorum bugün randevum vardı baya ilgilendi Allah razı olsun 🤲🏻🌹
Renginveannesi_ Eke valla bugün saat 11 de randevum vardı bı 15 dk bekledim sadece çok ilgili cana yakın tüm sorularımı yanıtladı ilk 2 muanemde baya beklemiştik ama değiyor 💘
Cizi-kraker Renginveannesi_ ya bulunduğum ilçeden gidenler var çok beklediklerini ve devlete göre öyle çok ilgilenmedigini söyledi bilemedim ki aman neyse hiç kafamı karıştırmayım ben doğru Medical e detaylıya gireyim 🙂🌺
Eke Cizi-kraker batman devlet hastanesi arkası klinik ercan kaya diye geciyo yorumlar cok güzel googl bakın bende konumla gittim