erdem_agah Babymommmg arkadaşım ve bir de arkadasimin kızı var. naif ikisi de. Ama işte benim gördüğüm kadarıyla 😌
Asyaveannesi36 asyaninanneyim canım bizim doğum yarın doktora gittik bugün 38+4üz yarın kilosu da iyi dedi doktor covid de geçirdik ya bekleyip riske atmayalım Dönmez de artık dedi kafası hala yukarda yaramazımın😁
Sultan_20 Babymommmg çok yakın arkadaşımın dört aylık hatta 🙈 çok tatlı sevimli ama çok sıkıntıya gelemiyor aşırı ilgici herkes onunla ilgilenecek sadece doğduğunda da genel olarak da hep asık suratlı fotoğraf çekerken falan güldüremiyorduk yeni yeni gülmeye başladı ama rahatına aşırı düşkün diyebilirim 🙈😊😊😊
annesinin_beybisi Babymommmg valla eşimin yeğeni var asya adında çok zeki ama bir o kadar da yaramaz bir çocuk 😀
Glsh14 Babymommmg yakin arkadasimin kizinin adi asya 1.5 yasinda.ama gör resmen bir tatli minnos canavar 😍😍hem cok merhametli,hemde hicbir seyini paylasmayan bir cadi 😍😍ama asiri zeki,akilli bir cocuk😍😍teyzemin kizininda adi asya o genel olarak sakin ama😊🥰
karakiz1 Babymommmg Ay benim abimin kizinin ismi asya boyle bir cocuk olamaz ya asiri sevimli sakin akilli 2 yasinda olmasina ragmen oturup anlatiyor melegim
Asyaveannesi36 Babymommmg ah bizimki de Asya 😍 babası gibi şevketli,uslu olur inşallah 🙏🏻 Hamileliğimde beni hiç yormadı ne bulantı ne ağrı ne sızı inşallah hep de öyle olur 🙏🏻
emineceran Asyaveannesi36 aaiyy çok heyecanlı benimde bu hafta içinde bende kendi isteğimle sezeryan olacağım. 38+4 💚
asyaninanneyim Asyaveannesi36 oyy sağlıcakla kucağına al inşallah canım benim cok sevindim darısı bana halâ bekliyorum 😅
Asyaveannesi36 asyaninanneyim inşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı tüm bekleyenlerin inşallah çok heyecanlıyım 🙄😂
Balcaa Ben isimler konusunda o ismi tasiyanlarin hepsini. Ozellikleri ayni oldugunu dusunmuyorum o tamamen isimden kaynakli degilde kisilik ozelligiyle ilgili o da taa anne karninda olusuyor zaten… Benim ablamin kizinin ismi asya 14 yasinda burdaki tum cocuklar usluymus asya ismi ama bizim asya baya hircin ve yaramazdi hala da cok aksi.. isim cok guzel ama ismi tasiyan herkes farkli yapidalar