OzlemYu07 Elifoz28 canım bende boş gebelikten oldum ve daha sonra hiç baktırmadım kanıma kromozomuma ve su an tekrar hamileyim ve daha kalp atışını duymadım henüz korktum şimdi ya KEske önce bi baktırsa mıydım riske atmayıp 😔
OzlemYu07 Elifoz28 ben salı günü kese gördüm 19 ocakta da kalp atısı dinlemek için çağırdı camım daha öncesinde de kürtajım vsr bir tane keske baktırsaydım rica edip inşallah aynı şeyi yaşamam 😔
Nazendehanim AbSed canım telefon uygulamasından takip ediyorsan yanlış gösteriyor benim yanlış göstermişti ovulasyon testi aldığımda fark etmiştim , program her ay adet bitiminin 6. Günü gösteriyor hiç değiştirmiyordu ama yumurtlamam 3. Gündü
AbSed Nazendehanim anladım şimdi benim test almam lazım o zaman ama benim başımda şuan bı sıkıntı var dış genital bolgem tahriş olmuş sanki hastalandım ve ped degdikce canım yanıyor ne yapmalıyım
Nazendehanim AbSed pamuğa gazlı bez sarıp kullanabilirsiniz eczanelerde de satılabilir , hastanelerde veriyorlar ya belki bulabikirsini,
asraca AbSed ek vitamin takviyesi alın vitamin değerleri düşükse gebe kalımı zorlaşıyor herhangi bir sorun yoksa gebeliğe engel
AbSed asraca çok muayene oldum özele gittim devlete gittim yumurtaliklar yada duvarda bı sıkıntı yok dedi hepsi de bilmiyorum
AbSed Nazendehanim bakarım pazartesi gidicem zaten değerlerim için onu da bir sorarım ona göre yine kadın doğuma hastane hastane
Hzlkaya AbSed gebelik istiyorsanız ovulasyon testi deneyebilirsiniz kürtajım hiç olmadı fakat 5 ay korunmadım ve gebe kalamadım ovulasyon testi denedim ve o hamile kaldım